Njihova prijateljstva traju zauvijek - Kombinacije Zodijaka koje se najbolje slažu

Astrolozi nam otkrivaju koji horoskopski znakovi mogu lako postati prijatelji.


Rak pomaže Ribama da steknu samopouzdanje, a Ribe im zauzvrat pomažu da uspostave unutrašnju vezu sa sobom. Pored toga, u ovom savezu oba predstavnika mogu psihološki pomoći, jer su najbolji kada je riječ o empatiji. Prijateljstvo u astrologiji je pod kontrolom Merkura – planete komunikacije.

Poznato je da ova planeta pomaže ljudima da pronađu zajednički jezik i osjete harmoniju među sobom. Ali, ova planeta je uključena samo s onim parovima zodijaka koji imaju zajednički element ili vladara – pa vam Merkur omogućava da energiju održite u ravnoteži.Astrolozi nam otkrivaju koji horoskopski znakovi mogu lako postati prijatelji. Ovan + Škorpion Vatreni Ovnovi su pod okriljem Marsa – planete odlučnosti, koja obdaruje ogromnim životnim potencijalom. Pored dubokih Škorpiona, kojima pored Plutona vlada Mars, Ovnovi smanjuju brzinu i uklapaju se u filozofski val.

Ovo prijateljstvo pomaže kod oba znaka da na sve gledaju iz različitih kutova i usporavaju kada je to potrebno. Pored toga, Škorpioni uvijek pronalaze stvarnu podršku u Ovnu, temeljenu na identičnim pogledima na život i vrijednostima.Bik + Vaga Bik, usmjeren na materijalnu stranu života, zaista voli chic stil i glavni su hedonisti horoskopa. Zbog toga se najudobnije osjećaju pored Vage – znak koji Venera također usmjerava. Planet ljepote, novca i zadovoljstva omogućava ovom tandemu da nađu novu motivaciju za podvige i u karijeri i u mogućnosti da lijepo žive.

Blizanci + Vodenjak Ovo dvoje uvijek imaju o čemu razgovarati – oba znaka odlikuju originalne misli, odličan smisao za humor i ljubav prema životu u svim njegovim manifestacijama. Blizanci kao glavni intelektualci horoskopa opskrbljuju Vodenjaka hranom za razmišljanje, a oni zauzvrat pomažu Blizancima da razmišljaju van okvira i žeđ ​​za znanjem pretvaraju u posao. Usput, Vodenjak može postati sjajan trener i guru, a upravo Blizanci otkrivaju taj potencijal.

Rak + Riba Intuitivni Rakovi i pjesničke Ribe ne samo da mogu stvoriti prijateljstvo, već i stvaraju veličanstven kreativni tandem. Oba znaka su fokusirana na estetsku stranu života i često imaju slične ukuse. Rak pomaže Ribama da steknu samopouzdanje, a Ribe im zauzvrat pomažu da uspostave unutrašnju vezu sa sobom. Pored toga, u ovom savezu oba predstavnika mogu psihološki pomoći, jer su najbolji kada je riječ o empatiji.

Lav + Strijelac Drugi vladar Lava, nadmoćni Jupiter, također upravlja Strijelcem, znakom odgovornim za širenje znanja i putovanja. Ovaj vatreni par želi pretvoriti ideje u akciju pa često, pored prijatelja, postaju i poslovni partneri. Što se tiče razmjene energije, Lavovi pomažu Strijelcima da se kreću ka cilju.

Djevica + Jarac Prijateljstvo Djevice i Jarca je spoj dvoje ljudi koji su bukvalno opsjednuti poslom i postizanjem visine u karijeri. Oba znaka imaju za cilj stjecanje visokog društvenog statusa pa se njihovo prijateljstvo odlikuje međusobnim razumijevanjem. Djevica potpuno vjeruje odgovornom Jarcu, a Jarac vidi Djevicu kao najboljeg savjetnika koji uvijek može biti objektivan.

zenskimagazin

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.