Mudre lekcije za sreću i mir: "Budite sigurni - Sve dolazi u naše živote s razlogom"

Uživajte u svim malim i velikim stvarima koje imate. Budite zahvalni na njima i nemojte ih shvaćati zdravo za gotovo.


Sreća dolazi iznutra; Previše vremena u životu trošimo na traženje sreće, koju često pokušavamo materijalizirati, odnosno potražiti ju u stvarima, a sreća je ništa više osim izbora. Cijenite sve; Cijenite dobro, loše i ružno. Cijeli život je prekrasan dar. Užitak, bol, suze i smijeh su samo dio života i cijenite ih.

Uživajte na putu prema cilju; Nije sve u cilju. Trebate uživati u svim koracima do cilja, čak i onim najmanjima jer su oni ti koji daju čari samom cilju. Opraštanje je dobro za vas; Oprostiti drugima ne znači olakšati njima, već samome sebi. Oprostite drugima, budite mirni i uživajte u slobodi. Opraštajte brzo i često.



Čovjek je moćno stvorenje; Čovjek je na vrhu hranidbenog lanca. Ima svijest, fokus i dosljednost. Apsolutno je sve moguće i prihvatite to. Ne doživljavajte život previše ozbiljno; Na kraju svejedno nitko ne ostane živ. Smijte se. Glupirajte se. Iskoristite prilike i zabavljajte se. Život je tu da ga iskoristite na najbolji mogući način.

Ponekad prerastemo prijateljstv; Nije važno jesu li bila dobra ili loša. To znači da ste jednostavno na drugačijem putu. Volite ih, ali ako vas počnu sputavati, vrijeme je da se pozdravite s njima na prijateljski način. Ne bojte se straha; Strah je često dobar pokazatelj onoga što zapravo trebamo ili želimo u životu. Dopustite mu da bude vaš kompas i uživajte.



Brinite o svojem tijelu; Vaše tijelo je savršen stroj. Tretirajte ga s ljubavlju i omogućite mu najbolje zdravlje. Nemojte biti opsjednuti izgledom. Izgled je subjektivan i s vremenom zbilja gubi na važnosti. Osjećajte se dobro i ugodno u vlastitoj koži.

Prevladajte strahove; Prevladavanje straha je nešto najbolje što možete učiniti sami za sebe. Dokazat ćete si da možete postići doslovno bilo što. Također će vam porasti samopouzdanje. Iskažite ljubav; Ljubav nikada ne možete pokazivati previše. Vaše vrijeme, vaša prisutnost i briga o pojedinoj osobi je najljepši dar kojeg možete pokloniti.

Pokreće Blogger.