Mars u Djevici od 18.08 - Slijedi nam najproduktivniji period u 2019. godini

Mars u Djevici od 18.08. do 03.10.


Mars u Djevici je samo pokazatelj onoga što slijedi u rujnu/septembru – koji obećava da će biti najproduktivniji mjesec u godini! Sve ćete raditi mnogo brže i bez ikakvih problema, ako se potrudite ne razbjesniti se na sve što nije u potpunosti savršeno.

Mars u znaku Lava je svakom znaku dao dovoljno energije za ljeto kako bismo prošli kroz čitavu astro-dramu, ali se zato sada odjednom osjećate kao da ste pod konstantnim stresom – a nemate razloga za to.



I dok će Mars u Djevici, koji je u toj poziciji od 18. kolovoza/avgusta, biti sjajan za organizaciju i preuređivanje života Bika, Djevice i Jarca, znakovi poput Blizanaca, Riba i Strijelca će imati preveliku dozu energije.

Planet Mars u Djevici je motiviran perfekcijom i marljivošću, par narednih šest tjedana treba iskoristiti za iskorištavanje maksimalne produktivnosti u bilo kojoj sferi, jer zahvaljujući ovom položaju nećete praviti greške.



U ovom periodu ćete imati manju želju za zabavljanjem i izlaženjem, a više ćete se fokusirati na sređivanje ili isticanje na poslu jer ćete se osjećati pametnije i jače nego ikada prije. Mane ovog perioda su pretjeran stres zbog bilo koje nesavršenosti – čak i ako je jedva vidljiva, kao i izraziti napadi bijesa kada nešto ne ide po planu koji ste zamislili.

Tijekom Marsa u Djevici možete postati opsesivni, previše detaljni, hiper kritični prema drugima pa bi trebali obratiti pažnju na ove stvari. Mars u Djevici je samo pokazatelj onoga što slijedi u rujnu/septembru – koji obećava da će biti najproduktivniji mjesec u godini. Sve ćete raditi mnogo brže i bez ikakvih problema, ako se potrudite ne razbjesniti se na sve što nije u potpunosti savršeno.

zenskimagazin

Pokreće Blogger.