Karakteristike iritantnih žena: 10 stvari koje muškarci ne vole, a žene često rade

Realno govoreći, postoje neki univerzalno prihvaćeni standardni onoga što je ljudima odvratno. Međutim, postoje neki standardni vezani za jedan rod za koje možda i ne znate.


Ne može se poreći da će muškarci i žene uvijek biti razdvojeni nekakvim filozofskim zidom. To je razlog zašto uvijek imaju vrlo različite poglede na život. To je i razlog zašto kod muškaraca i žena često dolaze do nesporazuma. Ono što je jednom rodu očigledno ne mora obavezno biti očigledno i drugom.

Postoje neke stvari koje žene rade, a koje zaista smatraju nevinim. Međutim, u očima mnogih muškaraca ti grijesi mogu biti kardinalni. 1.Ne brijete neke dijelove tijela Dlake na rukama. Dlake ispod pazuha. Dlake na nogama. Mnogim muškarcima to ne izgleda dobro.



Ako uvijek očekujete da muškarci održavaju čisto i njegovano lice, onda to morate učiniti i vi sa svojim tijelom. 2. Previše se šminkate Muškarci vole da ste prirodne, dame. Da, možete nositi šminku kako biste dodatno istakle svoju prirodnu ljepotu, ali kad nosite šminku do mjere kad izgledate kao druga osoba, vašem muškarcu to može biti odvratno.

Može imati utisak i da ga zavaravate svojom šminkom. 3. Ne kontrolišete se kad pijete Niko ne voli kad mora paziti pijanu osobu. Zato sljedeći put kad izlazite vodite računa o tome koliko pijete, ili jednostavno nemojte piti uopšte.



4. Ponašate se plitko i materijalistički Muškarce privlače mudre i žene koje imaju dubinu. Odbijaju ih plitke žene koje materijalno stavljaju u prvi plan. Ako mu pokažete da vas mogu usrećiti samo raskošne i luksuzne stvari, onda možete biti sigurni da ćete mu se zgaditi.

5. Ne vodite računa o oralnoj higijeni Praktikovanje osnovne oralne higijene je nepisani zakon ljudske civilizacije. Ne možete očekivati da će muškarac poželjeti poljubiti usta zaražena mikrobima. Operite zube nakon svakog obroka i svaki puta koristite sredstvo za ispiranje usta.

6. Previše pušite Ovo može biti i pogodak i promašaj. Mnogo muškaraca takođe puši. Međutim, za veliku većinu muškaraca koji ne puše, to može biti veoma odbojno. Pušenje je opasno i može uništiti čovjekovo tijelo. A i miris koji ostaje na pušaču daleko je od ugodnog.

7. Previše psujete Uvijek održavajte takt, gracioznost, eleganciju i staloženost u vašem ponašanju. Muškarca će uvijek više privući princeza nego seljanka. Stoga biste trebali prestati upotrebljavati ružne riječi svaki put kada pričate. Proširite svoj vokabular i impresionirajte svog muškarca svojom pameću i inteligencijom.

8. Previše ste osunčani To je povezano s previše šminke. Muškarcima se sviđa kada žena njeguje prirodnu ljepotu. Ne morate pribjegavati umjetnim metodama uljepšavanja. Ponekad, kad idete u krajnost, to može otjerati muškarca.

9. Previše se trudite da budete slatke Vaš bebeći način govora i izigravanje glupe plavuše muškarcima nije privlačno, oni to smatraju nezrelim. Muškarcima se ne sviđa kada njihove žene sve vrijeme igraju nesposobnu djevojku u nevolji. Ne žele da njihove žene budu neprirodno slatke. Žele da njihove žene budu jake i nezavisne.

10. Koristite previše parfema To može uzrokovati glavobolju. Normalno nanošenje parfema je u redu, ali nemojte pretjerivati. Ne želite da vaš parfem zasjeni vašu blistavu ličnost.

Izvor: infpult.info

Pokreće Blogger.