Kako reaguju kada su ljubomorni: Vage kriju ljubomoru - Lavovi je otvoreno pokazju

Skoro svi smo u različitim mjerama osjetili ljubomoru. Ljubomora je vrlo kompleksna i uključuje različite osjećaje – osjećaj gubitka, odbačenosti, strah od odbijanja, poniženje, bol i bijes. Horoskop može dijelom uticati na to kako izražavamo ljubomoru.


Kao način da razumijemo i sebe i našeg partnera, možemo uzeti horoskop kao vodič kroz izražavanje ljubomore. Ovan; Bez obzira koliko se Ovan mogao činiti samouvjeren i odgovoran, često je vrlo nesiguran. Ako ste u vezi s Ovnom, pripremite se za emocionalni tobogan. Istina je da Ovnovi uživaju u dramama.

Bik; Bikovi su tvrdoglavi i ne vole ljudima pokazivati emocije. Obzirom da su vrlo racionalni, ne osjećaju ljubomoru često. Ako počnu sumnjati, pratiće svoj instinkt, i ako bude kako misle da jeste, završiće s tim tiho, bez pravljena scena.



Blizanci; Iako je njima izazov da ostanu vijerni, to ne znači da to ne očekuju od partnera. Nije im problem priznati da su ljubomorni, kako biste vi proveli puno vremena dokazujući im da ne trebaju biti. Jarac; Stalno su ljubomorni, ali ne žele o tome da pričaju. Dobra stvar je to da ih brzo prođe.

Rak; Rakovi nisu često ljubomorni, jer kad su sa nekim, oni su toliko zaljubljeni da to očekuju i od druge strane. Ako i osjete ljubomoru, drže je u sebi dok to ne pređe u gnijev. Jednom kad izdate Raka, nikada vam neće oprostiti. Lav; Samo nemojte davati previše pažnje nekom drugom osim Lavu. I najmanja sitnica može ga potaknuti na ljubomoru. I neće se suzdržavati jer ne smatraju da trebaju.



Djevica; Oni vole da svoje osjećaje kontrolišu, ali duboko u sebi znaju biti ljubomorni. Pogledajte ih u oči i vidjećete njihova prava osjećanja. Ako nemaju dokaze neće se suočiti s vama dok ih ne skupe, i vjerovatno vam više nikad neće vjerovati.

Vaga; Vage žele dvije stvari : da budu voljene, i da izbjegavaju sukobe. Nažalost, nesigurne su i znaju biti ljubomorne. Ali pošto ne vole sukobe, kriće svoju ljubomoru dok sami sebe ne ubijede da nemaju razloga za nju.

Škorpija; Škorpija je najljubomorniji znak od svih. Ljubomorni su na radnicu na kasu, ili vašeg plesnog partnera iz školskih dana. Ali su vrlo dobri u kontrolisanju ljubomore, i u stanju su da je kanališu u nešto produktivno.

Strijelac; Vrlo rijetko su ljubomorni, i kad jesu neće to priznati. Teško im je da vjeruju partneru, i ako misle da imaju razloga za ljubomoru nikad vam to neće oprostiti, a ni zaboraviti. Zato je najbolje sjesti s njima i polako ih uvjeriti da nema razloga za ljubomoru, dok stvari nisu eskalirale.

Vodolija; Vrlo su nepredvidivi i nikom ne pokazuju svoje prave emocije. Nisu ljubomorni, a ako osjete ljubomoru odmah ostave partnera i nastavljaju dalje. Ribe; Ribe su najmanje ljubomorni od svih znakova, ali ipak i oni imaju svoje momente. Oni traže ljubav, odanost i vijernost, pa se potrudite da im to i pružite.

Izvor: infpult.info

Pokreće Blogger.