Dobre i loše strane znakova: Ovnovi su optimistični i strastveni - Bikovi pohlepni i tvrdoglavi

Kada nekoga prvi put upznajete ne bi bilo loše da se unaprijed pripremite.


Svako je spoj negativnih osobina i pozitivnih osobina, fascinantnih i svakodnevnih, bizarnih ili normalnih. A ponekad je u ovom slučaju astrologija korisna. Na primjer, smatra se da su Vage vrlo fine, ljubazne i šarmatne, tako da možda ne znate da mogu biti izuzetno manipulativne da bi dobile ono što žele.

Dakle, ako izlazite s Vagom i pokušaju manipulisati vama, to neće biti takav šok. Ovan; Dobre strane: Ovnovi su optimistični, entuzijastični, strastveni, imaju takmičarski duh i zabavni su. Loše strane: Obrnuto od njihove pozitivne strane, mogu biti veoma tvrdoglavi, nestrplljivi, kratkog fitilja i lako se posvađaju.Bik; Dobre strane: Prizemni su, ali ipak imaju stila i ukusa. Strpljivi su, stabilni i sjajni. Loše strane: Pohlepni su, materijalisti, tvrdoglavi i kada nešto žele teško će ih neko ubijediti u suprotno. Blizanci; Dobre strane: veoma su inteligentni, zabavni i imaju dar za druženje, nikad nisu dosadni. Loše strane: Blizacni vam mogu pričati iza leđa i tračati. Nekada nisu ni svjesni da to rade.

Rak; Dobre strane: brižni su, kreativn, lojalni, i biće uz vas zauvijek. Loše strane: Rak može biti nespretan, pretjerano emotivan, pesimističan, i dugo se držati lošeg raspoloženja. Lav; Dobre strane: oni su harizmatični, prijateljski raspoloženi, zadivljujući i kreativni. Loše strane: vole naređivati, biti dramatični, arogatni i puni sebe.Djevica; Dobre strane: Djevice su nevjerovatno talentovane za skoro sve. Ako ne znaju kako nešto učiniti, znaju kako pronaći odgovor. Loše strane: mogu biti skloni osuđivanju, kritikovanju i biti zahtjhevni, ali najviše prema sebi.

Vaga; Dobre strane: Vage su ljubazne, šarmantne i obzirne prema drugima. Loše strane: mogu biti čudne, osjetljive, i manipulativne kad im to treba. Škorpija; Dobre strane: Kada vole, one vole svim svojim bićem, strastvene su i intuitivne. Loše strane: Škorpije znaju biti paranoične, ljubomorne i sklone osveti.

Strijelac; Dobre strane: oni vole ljude i putovanja. Uživaju u društvu ljudi, ali vole biti i sami. Loše strane: nisu baš diplomate, nemaju takta, i lako kažu ono što misle. Jarac; Dobre strane: oni su prizemni, pouzdani, strpljivi i savjesni. Loše strane: ako je Jarac povrijeđen, biće hladan i ravnodušan. Kada jednom pogazite njegovo povjerenje, teško ćete ga vratiti.

Vodolija; Dobre strane: Vole se družiti ali i biti sami. Prilagodljivi su, i ne osuđuju ljude. Loše strane: mogu biti hladni, distancirani i odvratni. Nekada će se posvađati samo da prodrmaju stvari. Ribe; Dobre strane: veoma su kreativni i vole umjetnost. One vide svijet nekim svojim očima. Loše strane: mogu biti lijeni, osjetljivi, samosažaljivi i skloni bježanju od svih.

Izvor: infpult.info

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.