Znakovi Zodijaka kojim bi retrogradni Merkur mogao donjeti životni preokret

U ovom periodu budite osoba koja se neće plašiti da krene na put samoisceljivanja i uživajte u stvarima koje volite, od hrane do muzike.


Merkur je ponovo u retrogradnom kretanju od 8. jula, a ako ste rođeni pod nekim od ova tri znaka – na vas će ova promena posebno uticati. Ali, pre nego što prevrnete očima na još jedno predviđanje loše komunikacije, trebalo bi da znate da je julski retrogradni Merkur samo jedan faktor u vezi koju imamo sa svetom, naših veza sa drugima i samim sobom, piše Ženski magazin.

Pre svega, svi znakovi treba da ovo vreme iskoriste za razvijanje i reflektovanje svojih misli, jer se život ne završava kada počne da nam bude izazovno i teško. U ovom periodu budite osoba koja se neće plašiti da krene na put samoisceljivanja i uživajte u stvarima koje volite, od hrane do muzike.



Nosite šminku za koju vam je neko rekao da vam ne stoji, a vama se sviđa, gledajte u zvezde, uživajte u životu… Jednostavno, zabavite se! Ovan; Ovog meseca vam je išlo prilično dobro! U vašoj karijeri, ličnom životu, društvenim krugovima i romantičnim avanturama, gurali ste u svom stilu.

Dragi Ovnovi, ovog retrogradnog Merkura se ne plašite da promovišete povode i da radite na onome o čemu brinete. Bliži ste ciljevima nego što mislite. Vaša energija je živa i brza, pa preuzmite prednost! Sada je vreme da investirate u sebe i vašu budućnost – bilo da je to kupovina stana ili samo odlazak na jogu ili vaš omiljeni trening.



Ne pokušavajte previše da objašnjavate i ubeđujete druge u to šta radite, samo pravite tihe korake i naučite kako da se poštujete. Blizanci; Ovo je bilo burnih sedam meseci za Blizance, ali se tome sve više približava kraj. Sada je vreme da napravite korekcije, komunicirate što je direktnije moguće i oprostite sebi i drugima.

Da biste došli do dobrog, morate da se potrudite i siđete sa svog “prestola” koji ste sebi postavili. Takođe, izbegavajte dvolične prijatelje i one koji vam ne prijaju, bivše partnere, ali i seksualne odnose – sve dok Merkur ne izađe iz ovog položaja, 1. avgusta. Pronađite balans da biste pronašli i sreću.

Strelac; Problemi sa putovanjima, komunikacijom, kulturom i novim vezama se možda razviju, ali, ovo je savršeno vreme za završavanje projekata i zadataka i pravljenja planova koji mogu biti efektni kada se Merkur vrati u svoj položaj.

Kanališite svoj entuzijazam u energiju koja se konstantno dopunjuje – bilo da je to kroz organizovanje prostora, preuzimanja ambicioznog projekta ili provođenje slobodnog vremena sa dragim ljudima koji čine da se osećate dobro.

Izvor: Luftika

Pokreće Blogger.