Znak Zodijaka kojeg bi do kraja godine mogla da prati sreća - Sve će mu ići od ruke

Prema astrolozima jedan horoskopski znak će imati zvijezde na svojoj strani


Jupiter je u Strijelcu do 02.12.2019. i ovo je vrijeme u kojem nam se pruža prilika da ispunimo sav svoj potencijal! Jupiter je ovdje svoj na svome; kako bi se reklo – doma. Ali postoji jedan znak koji će biti najsretniji do kraja godine. On će biti praćen uspjehom i srećom u svim sferama života.

Taj znak je – Strijelac! Za njega će ostatak godine biti najuspješniji i to zbog prolaza Jupitera kroz znak Strijelca. Jupiter se smatra planetom velikog blagostanja i sreće i vladar je ovog znaka. Sreća čeka na vas, zgrabite ju! Nova ljubav, rođenje djeteta, ulazak u brak, samo su neki od mogućih scenarija.



upiter će se kretati vašim znakom, što znači obilje novih prilika za poboljšanje života. Ako ste već u braku, pravo je vrijeme da s partnerom proslavite vaše zajedništvo, priuštite si neko daleko putovanje, više uživate u zajedničkim aktivnostima.

Nezadovoljni odnosom mogli bi krenuti dalje, zatvoriti stara poglavlja, očistiti svoj život od loših prijateljstava i osoba s kojima se ne mogu povezati te uživati u istraživanju novih mogućnosti kojih će u periodu pred vama biti više nego inače. Od 1. do 25. studenog vaše je vrijeme za zavođenje, druženje, i flert.



To je i doba u kojem biste mogli upoznati osobu koja će vam promijeniti život. Sreća je u vašoj neposrednoj blizini, ne dozvolite joj da vam pobjegne. Pred vama je doba novih mogućnosti. Vrijeme rasta, napretka, osvajanja novih poslovnih područja. Pravo je vrijeme da dokažete svoju vrijednost i oplodite znanje i iskustvo koje ste skupljali proteklih godina.

Stiže vam i podrška utjecajnih osoba koje vjeruju u vas i vaše sposobnosti. Ovo je sjajno vrijeme i za temeljiti poslovni, ali i životni zaokret. Ako vas je ikada privlačio život ili rad u inozemstvu ili poslovna suradnja s inozemstvom, sada je vrijeme za to! Izgledno je da ćete puno putovati, puno naučiti, a sve što usvojite do kraja 2019. godine, višestruko ćete oploditi u godini iza nje.

Od 9. do 29. prosinca Merkur će povećati broj poslovnih prilika. Više ćete raditi, možda i putovati, no poslove koje obavite ili ugovorite u tom razdoblju dugoročno će vam osigurati financijsku dobit. Strijelci će zaista uživati u svojoj karijeri. Strijelci su lovci i često love prilike i čim ih vide odmah uzimaju položaj.

Ova vaša osobina će se pokazati vrlo korisnom za širenje vašeg poslovanja. Vrijeme će vam proteći u putovanjima na razna mjesta i ako iskoristite svoje mogućnosti na putovanju i ako skupite razna iskustva s tih mjesta, možete sve to iskoristiti na pravi način ako ste zauzeli pravi smjer za akciju.

To će vam donijeti puno nade i vaša optimistička priroda bit će vidljiva u karijeri. Fokusirajte se na svoju karijeru i mudro koristite svoje resurse kako biste došli u pravi kolosijek. Sredina godine će dovesti do povećanja zarade i unaprjeđenja za neke Strijelce.

Postati ćete više financijski stabilni i sigurni, a priljev novca će dolaziti iz različitih područja. Pazite se kratkoročnih financijskih previranja i jako je važno da pažljivo rukujete svojim novcem. Bit ćete u mogućnosti da otplatite zajmove i dugove koji su vam smetali. Kraj godine donosi perspektive u pogledu dugoročnih investicija i ugovora o nekretninama.

Strijelci su uvijek stabilni i jaki i glatko idu prema svojim ciljevima. Njihova snaga i hrabrost je ono što ih dovodi bliže uspjehu i bit će im od velike pomoći tijekom postizanja zavidnih visina. Morate birati pravi smjer kako bi postigli visoku razinu uspjeha. Bit će mogućnosti i za pokretanje novih poduhvata. Financijsko stanje će se također poboljšati, a količina truda koju unesete sada će biti prikazana kroz rezultat kasnije. Također su moguća unaprjeđenja i povećanja plaće.

Postojat će lijep balans između vaše zarade i troškova. Zaradit ćete novac ne samo iz tradicionalnih izvora, već i iz drugih izvora. Imati ćete novca i nećete biti u deficitu. Bit ćete financijski najjači sredinom godine, a krajem godine vjerojatno ćete dobiti novac od neke stare investicije ili od prodaje imovine.

Kako će vaš prihod biti dobar tijekom godine, vodit ćete vrlo luksuzan i udoban život. Ali trebali biste izbjeći nepotrebne troškove. Ako uštedite novac i uložite ga pravilno, imati ćete sigurnu budućnost. Period je dobar da se vrše financijska ulaganja, ali morati ćete izabrati pravi financijski put i ne postupati po vlastitom izboru već prihvatite sugestije od strane nekih stručnjaka.

Oni imaju potrebne vještine za financijska ulaganja pa savjeti koje oni daju će vam pomoći da zaradite više novca. Uz više novca na raspolaganju, vaša sadašnjost će biti udobnija i imati ćete sigurniju budućnost. Mijenjate se, kao da se budite iz dugog sna. Opet ste svoji, opet živi, opet puni energije i nitko vam ništa ne može. Proljepšat ćete se, više smijati, više uživati i to će se vidjeti na vašem licu. Zračit ćete zadovoljstvom. Nešto oprezniji budite s hranom, Jupiter sve širi, pa pazite da to ne učini i vašem struku 🙂


Pokreće Blogger.