Šta bi svakom znaku zaista trebalo: Rakovima je potrebna harmonija - Ovnu nezavisnost

Rakovima je potrebna harmonija - Ovnu nezavisnost


OVAN; NEZAVISNOST – Potrebna vam je sloboda delovanja i da nikome ne morate da polažete račune. Ne podnosite da vas neko na nešto prisiljava ili kontroliše. KRETANJE – Vi jednostavno morate da ‘zujite’ okolo, pa vam je akcija često važnija od samog rezultata. Gom,ilanje obaveza vas previše ne zabrinjava, naprotiv, i godišnji odmor često koristite za rad.

VLAST – Ne možete da budete zadovoljni ako ne komandujete drugima, a kako ste uvek puni inicijative, idealan ste vođa. BIK; SAN – To je osnovna potrebasvakog Bika. Na spavanje bi trebalo da idete uvek u isto vreme i da izbegavate neprospavane noći.



ISHRANA – Veliki ste gurman i uglavnom volite da kuvate. Ali, ljubav prema hrani može da vas dovede i do viška kilograma. Kada do toga dođe, snaga vaše volje može da odigra značajnu ulogu. HEDONIZAM – Uživate u svemu što je lepo, ali isto tako imate potrebu da taj osećaj podelite sa onima koje volite.

BLIZANCI; SLOBODA – Sloboda vam je neophodna zbog vaše znatiželjne prirode, pa se odlično snalazite i u neočekivanim situacijama. INTELIGENCIJA –Vaša izoštrena inteligencija, prilagodljivost i brzi refleksi čine vas sposobnim za obavljanje različitih poslova. KOMUNIKACIJA – Najsrećniji ste kada pred sobom imate publiku koja vas sluša.



RAK; PORODICA – I kao dete i kao roditelj stvarate tako jake veze sa familijom da teško uspevate da se osamostalite. Jer, ukoliko vam nedostaje porodica, možete da ostetite i fizički bol. HARMONIJA – Potreba za harmonijom čini vas pomirljivim i prilagodljivim, pa izbegavate frontalne sukobe.

LJUBAZNOST – Kako ste zatvoreni, sve probleme držite u sebi što je uglavnom uzrok vaših drustracija i problema sa želucem. Vaše oružje su ljubaznost i predusretljivost kojima razoružavate čak i one najarogantnije i najprepotentnije.

LAV; UGLED – Višak energije čini vas željnim moći i slave, pa makar i u ograničenoj sredini, razredu, na radnom mestu ili u porodici. IZOBILJE – Patite od veličine i sjaja, pa niste od onih štedljivih koji svoja dobra skrivaju od pogleda okoline. Želite sve, ali isto tako i da drugi vide koliko imate.

SLEDBENICI – Nije vam dovoljno poštovanje bračnog druga i uže familije nego vam je potrebna čitava armija poklonika. Zbog toga održavate dobre odnose sa daljim rođacima i velikim brojem poznanika. DEVICA; SIGURNOST – Štedljivi ste i ekonomični, pa ćete radije žrtvovati trenutno uživanje radi dugoročne sigurnosti.

UMERENOST – Ne volite da rasipate ni novac, ni vreme, ni energiju. Ne pada vam na pamet da se spontano predajete uživanjima, jer znate da bi to moglo skupo da vas košta. RED – Uvek volite da znate gde se šta nalazi i na koga možete da računate. Propise poštujete ne toliko zbog morala koliko zbog lakšeg snalaženja u životu.

VAGA; RAVNOTEŽA – Volite da sve bude u ravnoteži: aktivnosti, odmor, materijalne i duhovne potrebe. Fanatizam ne podnosite. UDOBNOST – Odmor je vrlo bitan za vašu slabu tačku, krsta, a da biste se odmorili, potrebna vam je udobnost. Teško se prilagođavate spartanskom načinu života.

ZAJEDNICA – Brak je idealan za pripadnike vašeg znaka, jer posedujete urođeni osećaj za život u zajednici. Ne podnosite usamljenost i jednostavno ste zavisni od društvenog života. ŠKORPIJA; LJUBAV – Vašu ogromnu energiju teško je kontrolisati, a vašom psihom dominira jako izražena ljubavna požuda. Da biste mogli normalno da funkcionišete vaš ljubav život mora da bude bogat.

DOMINACIJA – U društvu morate da imate dominantnu ulogu, dok ravnopravne odnose teško prihvatate. IGRA – Po prirodi ste sumnjičavi, ali isto tako volite i da rizikujete, pa vam igra pomaže da se opustite. STRELAC; DRUŽENJE – Potrebna vam je podrška prijatelja iako ne volite ni za koga preterano da se vezujete. Obožavate da organizujete putovanja, izlete i izlaske.

PLANIRANJE – Iako niste od onih koji preterano brinu za budućnost, ipak volite da razmišljate o njoj. Pred sobom uvek morate da imate neki plan, makar i nerealan, koji vas vuče napred. PUTOVANJE – Pripadate znaku svetskih putnika koji se najbolje oseća kada je daleko od kuće. Čak iako niste imali prilike da putujete u inostranstvo, osećate čudnu povezanost sa dalekim krajevima.

JARAC; RAZUMEVANJE – Savršeno umete da živite sa svojim poslom i svojim mislima. Ipak, to vaše povlačenje obično je posledica razočarenja u ljude. Onaj ko želi da zadobije vaše poverenje samo treba da pokaže razumevanje za vas.

POLOŽAJ – Od malena kujete ‘pakleni’ plan kako da se otrgnete od uticaja autoriteta i popnete na što viši vrh odakle ćete, nezavisni i slobodni, posmatrati ‘patuljke’ u podnožju. POREDAK – Više volite da se pridržavate već postojećih pravila i zakona nego da improvizujete. Vaši glavni aduti su pedanterija, ozbiljnost, upornost, strogost i nepokolebljivost.

VODOLIJA; NEZAVISNOST – Vrlo ste samostalni i imate izraženu potrebu da se slobodno krećete. Ne podnosite nametnute veze ni posesivne osobe, ali umete da pokažete velike emocije. SLOBODA – Stalno ste u potrazi za nečim novim i uzbudljivim. Ipak, razmišljate o budućnosti, jer vama upravlja i Saturn, planeta logike.

BRATSTVO – Najbolje se osećate kada možete da pomognete drugima, tako da se nekako uvek i nađete u situaciji u kojoj to možete svima i da pokažete. RIBE; OSEĆANJA – Vaša potreba za ljubavlju je tolika da imate želju da se u potpunosti posvetite onome koga volite. Od ljubavi možete i bukvalno da se razbolite, ali ljubav može i da vas izleči.

RELIGIOZNOST – Sklonost prema religiji u stvari je vaša potreba da kroz molitvu i meditaciju postignete duhovni mir. ZAŠTITA – Kako živite u oblacima stalno tražite nekoga ko bi mogao da vam pruži zaštitu.


Pokreće Blogger.