Retrogradni Neptun do 27.11 - Kako bi mogao utjecati na svaki znak Zodijaka

Karmičke posljedice, vjera na testu


Guramo tjeskobu u sebe dok se suprotstavljamo stvarnosti. A stvarnost je često razočaravajuća i učinit će da se osjećate kao da su vam snovi upropašteni. Možda ste vjerovali u pravu ljubav, ali sada morate prihvatiti da je to fantazija. Što više bježite od istine, to će vas više šokirati kada vas sustigne.

Onog časa kada osjetiš da vjeruješ u sebe, znat ćeš kako živjeti. Neptun će se kretati retrogradno do 27. studenog na 15 ° 55 ′ u Ribama. Vaša razočaranja će biti na testu kada Jupiter bude činio kvadrat s Neptunom. Dogodit će se sekstil između Saturna i Neptuna koji donosi malo stvarnosti kako bi se spriječile zablude ili iracionalni snovi.



To je možda stvar koju trebate postaviti na realan put. Značenje; Retrogradni Neptun je vrlo čest. Međutim, dolazi s dozom karmičke reperkusije. Neptun nastoji aktivirati naše eskapističke tendencije. I tako, ako smo imali loš prošli život, pun mučenja i sramote, Neptun će nam donijeti potrebu da pobjegnemo od toga.

To je neka vrsta ublaživača boli jer postoje određene duhovne boli koji se zaglavljuju u našoj DNA. Međutim i ovaj je eskapizam jak. Zlouporaba moći potaknuta retrogradnim Plutonom i malo krivnje koju vam je donio retrogradni Saturn pogoršava situaciju.



Retrogradni Neptun u tranzitu; Retrogradni Neptun u tranzitu obično traje oko 160 dana svake godine. Ipak, utjecaj je u ovom slučaju mnogo manji u usporedbi s unutarnjim planetima. Retrogradni tranzit Neptuna može rezultirati internalizacijom tjeskobe dok se suprotstavljamo stvarnosti. Stvarnost je često razočaravajuća i učinit će da se osjećate kao da su vam snovi upropašteni.

Možda ste vjerovali u pravu ljubav, ali sada morate prihvatiti da je to fantazija. Što više bježite od istine, to će vas više šokirati kada vas sustigne. Može biti još bolnije ako ste koristili alkohol ili droge kao sredstvo za bijeg. Samo retrogradno kretanje učinit će da shvatite svoju krivnju. To sve čini još bolnijim.

Možda će se dogoditi nešto što će potaknuti neko staro bolno sjećanje. Neptun može napredovati tako što će napraviti žrtvu od vas, ali retrogradno kretanje čini da shvatite svoju pogrešku. Možete se osjećati tjeskobno i poniženo. Zbog internaliziranja tog straha, na kraju ćete se povući iz društva i postati usamljenik. Savjetovanje i knjige samopomoći mogu biti od pomoći tijekom ove faze.

Čak se i vaše fobije mogu ponovno pojaviti i postati moćnije. Ako se osjećate bolesno – potražite drugo mišljenje. Postoje šanse za pogrešnu dijagnozu tijekom tog razdoblja. Saturn sekstil Neptun; Tijekom ovog aspekta bit ćete puni samopouzdanja i vjere u sebe. Idite pravim putem, budite mudri i nemojte koristiti prečice. Možda ćete se morati malo žrtvovati, ali to će vam pomoći na duge staze.

Razumijete sva ograničenja koja imate – radite unutar njih. Budite razumni u načinu na koji pristupate stvarima u životu. Jupiter kvadrat Neptun; Preispitivat ćete sebe. Tijekom ove faze nemojte biti previše optimistični. Isto tako, nemojte bježati od realnosti i upuštati se u kockanje, koristiti alkohol ili opijate.

Vjerujte svojim voljenima i njihovim savjetima. Ipak, doza stvarnosti koju Saturn sekstil Neptun donosi oduzeti će malo iluzije koju Jupiter donosi. Vjerujte. Nadajmo se da ćete uspjeti za vrijeme retrogradnog Neptuna izdržati bez da izgubite vjeru.

Vjera nije nešto što možete uhvatiti; to je stanje u kojem se razvijate.

Izvor: atma.hr

Pokreće Blogger.