Metoda ruskog psihologa - Uz samo 2 koraka bi mogli da izbjegnete svađu

Preduhitrite svađu uz genijalne metode ruskog psihologa


U današnje vreme su neizbežna razilaženja mišljenja, ali nekad sukob mišljenja pređe u svađu, a postoje i ljudi koji su po naravi svađalice. Ruski psiholog Aleksander Svijaša otkriva kako treba postupiti ako neka osoba, bilo da je vašpartner, prijatelj, kolega, šef, komšija, poznanik započne svađu, a vi želite po svaku cenu da je izbegnete.

Ovo je jednostavna, isprobana metoda i zaista daje rezultate. Prvi korak; Zapamtite – za svađu je potrebno dvoje. Kada vam se neko obrati svaalačkim tonom, gledajte da ostanete smireni i ukratko analizirajte koji je dublji uzrok takvog ponašanja, šta joj nedostaje i šta očekuje od vas, te zbog toga započinje prepirku.



To što je muči može biti nedostatak nedostatak poverenja i samopoštovanja, nedostatak ljubavi, topline i pažnje, strah od nečega… Drugi korak; Zatim, dobro razmislite i dajte toj osobi ono što joj treba. Za ovo vam treba dovoljno smirenosti, snaga karaktera i tolerancija…

Kažite u sebi; "Šaljem ti razumevanje (poverenje, ljubav, brigu, sigurnost, optimizam; prihvatam te takvog/u kakav jesi … itd)." Nikako nemojte da odgovarate na provokacije te osobe! Normalno se ponašajte i ponavljajte više puta u mislima šta joj šaljete.



Tada će ta osoba podsvesno primiti vaš dar, umiriće se za neko vreme (dok nastavlja da provocira ili viče) i ostaviti vas na miru. Ne očekujte nikakvu zahvalnost, neka vam bude dovoljno što ćete svi dobiti ono što vam treba - toj osobi vaše dobre vibracije, a vama– svoj ​​mir.

Napomena: Ovi saveti se ne odnose na nasilje i zlostavljanje u porodici i odnosu kod kojeg odmah morate i fizički delovati (zakonski ako treba) i otići od nasilne osobe.

Pokreće Blogger.