Detaljan horoskop za sve znakove tokom augusta i mladog Mjeseca u Lavu 01.08.

Generalno gledano, ovaj mjesec će biti dosta vatren, ali ipak, na kraju “razuman”.


OVAN Ovaj mjesec iz vas jednostavno isijava ljepota i partner vas obasipa sa beskrajnom ljubavlju koja na vas djeluje da zračite, osjećate se ispunjeno i zadovoljno. Sami sebi se sviđate. Što se tiče posla i tu se odražava vaša sreća i ljepota pa vam se čak toleriraju kašnjenja. Pojedini Ovnovi baš mogu imati zavidne kolege na poslu pa će se žaliti.

Ne obraćajte puno pažnje, a moguće je da i vaš rad dođe do izražaja i nagrade tj. pohvale. Slobodni Ovnovi baš ovaj mjesec mogu naći srodnu dušu, a to može biti netko iz kruga prijatelja. Ovaj Mlad Mjesec pozitivno utječe na vas. Što se tiče zdravlja, uslijed nedostatka vitamina i minerala možete imati razne posljedice pa pripazite.



BIK Odavno se čaša prelila, a partner ovaj put je zasigurno donio odluku i vama će mnogo trebati da ga “odljutite” ili da povratite njegovo povjerenje koje je dosta narušeno. Hitno trebate promijeniti način ophođenja prema partneru jer će vam trebati dosta mjeseci pa čak i godina da se iskupite.

Pojedini Bikovi sada mogu i donijeti odluku da se raziđu. Slobodni bi mogli u drugoj polovici mjeseca upoznati potencijalnog partnera. Poslovno bi trebali uživati jer imate dobru kondiciju, a pojedini, ako su bili na nekoj zamjeni, rezultati nisu zadovoljavajući kako se očekivalo od vas.



Mnogi zadaci nisu urađeni, što i vi znate, a čak ni ovo radno mjesto vam se ne sviđa pa se niste ni trudili. Vi osjećate da su mnogi na vas ljubomorni što ne mora biti točno, dobro razmislite. Što se zdravlja tiče, bitno je da ste u dobroj kondiciji i da se zdravo hranite.

BLIZANCI Od samog početka i Mladog Mjeseca vama je predivno s vašim partnerom pa uživate u svakom trenutku. Mnogo emocija se pokrenulo kod Blizanaca pa iako ste svjesni da zaljubljenost ne traje vječno, kod vas će trajati i dalje u razumnijem i stabilnijem periodu.

Nema potrebe za strahom da će se ova ljubav ugasiti. Prepustite se uživanju i dugotrajnim emocijama. Poslovno, imate toliko obaveza pa nikada ne stignete sve završiti i zato nema potrebe da se nervirate već budite strpljivi, što je kod vas teško, ako nemate nešto što vas čini mirnim.

Sada nije vrijeme da se oslanjate na nikoga već rasporedite i organizirajte sve do tančina i preuzmite odgovornost. Mnogi Blizanci se mogu osjećati pritisnuti raznim obavezama pa ipak vi znate sve uraditi i bez nečije pomoći. Što se tiče zdravlja, možete se osjećati iscrpljeno, umorno i tužno pa dozvolite sebi i nečiju podršku.

RAK Ljubav i emocije su kod vas uvijek na prvom mjestu. Mnogi Rakovi sada se mogu dublje preispitivati je li vaša ljubav prava i iskrena ili vas je vremenom zaobišla i nestala iz dubine duše. Sada se pitate kako izgleda kada patite zbog ljubavi i da li se to vama događa dok pojedini žele tu emociju doživjeti.

Velika rasijanost i stres može poremetiti vaše obiteljske i poslovne sfere što nikako nije dobro. Potrebno je da krenete na neki odmor, relaksaciju i meditaciju da bi se malo više mogli smiriti. Više spavajte i odmarajte. Pojedini Rakovi mogu imati probleme s kašljem i dišnim putevima pa obratite pažnju.

LAV Sada je vaš mjesec i vi se trebate osjećati dobro. Pojedini Lavovi imaju strah da svom partneru iznesu što misle i osjećaju da partner ne bi odreagirao burno ili pokvario njihovu harmoniju. Kod vas je uglavnom prisutna nesigurnost s partnerom.

Pojedini Lavovi mogu svoju neku dugogodišnju vezu baš u ovom mjesecu prekinuti pa iako je oboma teško, shvaćate da je tako najbolje. Da bi izbjegli neko nezadovoljstvo i nervozu, provodite vrijeme s dragim ljudima i nekim aktivnostima koje vama prijaju. Poslovni i financijski aspekti kreću na bolje od sredine mjeseca i krajem mjeseca. Od prošlih poslova sada se oporavljate. Mnogi Lavovi imaju dosta oslabljen imunitet pa se treba čuvati prehlade.

DJEVICA Kod vas se događa gubitak motivacije i svakodnevni posao vas ne čini sretnim i zadovoljnim, već čak naprotiv, želite ga mijenjati jer vas ubija svakodnevna rutina. Emotivno, u vašoj vezi je došlo do zasićenja pa popričajte s partnerom jer on ima dosta mogućnosti da se pokrene s drugom osobom koja se nudi.

Pojedine osobe mogu uspješno sjediti na dvije stolice, ali to nije dobro za vašeg partnera, a ni pošteno s vaše strane. Vi ste važili za jako lijepu i zgodnu osobu s dosta pohvale i komplimenata, a u posljednjim mjesecima ste se mnogo opustili uslijed sjedenja, unošenja nezdrave hrane, pušenja, alkohola i izlazaka. Vrijeme je da se vratite u svoje prvobitno stanje da bi ponovo bili sretniji.

VAGA Kod vas se događaju mnoge poslovne zavrzlame i moguće je da ne bude sve onako kako ste vi očekivali. Pojedine Vage mogu i uspjeti, ali ne svojim trudom već spletom sretnih okolnosti. Sada nije vrijeme za veće poslove pa se opustite i čekajte svoju priliku za uspjeh.

Emotivno dajete sve da budete sretni u vezi ili braku ili da sretnete srodnu dušu, ali nikako da krene nekim boljim tokom. Mnoge osobe su dosta iscrpljene pa žele dići ruke od svega i pobjeći glavom bez obzira. Vi ste se pomirili s tim da je život borba. Pojedine Vage mogu emotivno biti mnogo bolje u drugoj polovici mjeseca. Što se zdravlja tiče, naglasak je na grlu i alergijama pa svakako se treba obratiti stručnjaku da ne pređe u kronični problem.

ŠKORPION Mnogi Škorpioni imaju povoda za slavlje jer su uspjeli poslovno sve realizirati što su planirali. Još nije vrijeme za veće opuštanje jer slijedi mnogo više posla i obaveza. Pojedine osobe mogu imati i prekovremene poslove pa se spremite energetski da sve izgurate i završite do kraja jer slijedi veći priliv novca.

Emotivno može se dogoditi da osoba koja se vama sviđa i koju obožavate, da to i ne primijeti. Sada je vrijeme da se više ne patite i čekate, već potražite novu ljubav. Treba zapamtiti da ništa ne može na silu, čak i neke prijateljske emocije nisu uzvraćene pa i to dobro sagledajte. Zdravstveno ne predstoje veći problemi pa ako imate problem s nesanicom, na tom polju nešto poduzmite s prirodnim preparatima.

STRIJELAC Poslovno, kod vas su velike stvari u pitanju, gdje se malo i pribojavate možete li sve sami uraditi. Svakako možete pozvati i angažirati prijatelje da vam pomognu. Vi imate urođeni opztimizam pa ga sada pokrenite i budite pozitivni. Nema mjesta za strah i paniku.

Emotivno je moguće da ste u nekim zategnutim odnosima pa čak i u svađi s partnerom. Na zajednički kompromis i uz napor ipak možete prevazići svađu. Ako ste privukli sličnog partnera, onda se netko mora promijeniti, ako želite da veza uspije. Ne opterećujte se nebitnim stvarima, više se opuštajte kako bi izbjegli eventualne glavobolje i zdravstvene probleme. Šetajte u prirodi i dišite duboko.

JARAC Vi imate dobrog poslovnog kolegu koji je podmetnuo sebe dok ste bili odsutni pa je posao završen. Mnoge osobe sada imaju zajedljiv stav prema vama i zle misli. Nema potrebe da se dokazujete, pametnije je sačekati da istina izađe na vidjelo.

Emotivno, s partnerom ste veseli i lijepo se provodite jer je on odlučio ispuniti vaš san i krenuti s vama u razne avanture. Pojedini Jarci su zaslužili sreću s partnerom nakon dugogodišnje samoće. Radujte se, putujte, uživajte s partnerom. Kada je zdravlje u pitanju, možete imati problem s promjenom klime i ne pretjerujte s iscrpljivanjem vašeg organizma, već se adaptirajte uz uputstva stručnjaka. Više odmarajte.

VODENJAK Od vas se poslovno očekuje da date sve od sebe i da uspijete. Ako radite u nekom kolektivu, onda nemojte zatajiti i iznevjeriti kolege. Poslije svega vas čeka iznenađenje koje vam oni pripremaju. Velika sreća vas može zapljusnuti što imate takve osobe oko sebe. Bitno je da ste svi složni i da radite i dijelite zadatke.

Emotivno je nešto manje sretan period posebno ako vas je partner razočarao pa nemate povjerenja za dalje. Teško vam je dozvoliti da vam se netko približi. Mnogi Vodenjaci, koliko god da se trudili, prepreke su sve češće pa ni sami niste u stanju izaći iz začaranog kruga. Zdravstveno bi bilo bitno da se više bavite fizičkim aktivnostima.

RIBE Poslovni aspekt je monoton i jednoličan pa se trudite da se više družite sa zanimljivim ljudima. Pojedine Ribe su na poslu samo zato da zarade plaću. Ponašate se kao da ste najveći prijatelj svima, a jedva čekate završiti posao i otići kući.

Emotivno ste sretni i zadovoljni sa svojim partnerom i ne dozvoljavate da vam se nitko miješa u život. Pojedine Ribe imaju novu vezu u kojoj također uživaju. Mnogi partneri sada putuju i uživaju u svojoj ljubavi s partnerom. Što se zdravlja tiče, ako se ne hranite uredno i zdravo, organizam će trpjeti pa možete biti umorni, pospani – uglavnom, pripazite na dobru prehranu.

Astrolog: Željka Knežević

Pokreće Blogger.