Što nam donosi pun Mjesec u Strijelcu - Uzbudljiv period za mnoge znakove

Uzbudljivi astro period je pred nama


Nadolazeći puni Mjesec u Strijelcu 17.06. će nas lijepo pripremiti za ono što dolazi u srpnju/julu. Ovaj uštap je prijateljski i osjetit ćete ga drugačije od niza moćnih punih Mjeseca koje smo imali od početka godine. 12.06, Mars se konačno vraća na svoje uobičajeno igralište. Od 20. travnja/aprila, Mars je izvan granica i njegova energija je jača nego obično.

Ako ste osjetili da ste malo razdražljiviji nego inače, Mars se vraća u svoje normalno područje i trebao bi vam pomoći da osjetite lakoću. Ako ste razdražljivi, uzmite ovo kao signal ili putokaz koji trebate kako bi dublje pogledali i utvrdili što vas pokreće, kako biste mogli osloboditi i ublažiti ove okidače jednom zauvijek.



Za smjernice, prisjetite se onoga što se događalo u vašem životu u danima koji su okruživali 20. travnja/aprila i 19. svibnja/maja, kako bi dobili smjernice o tome na koji način vas Mars vodi, piše Forever conscious. Nakon toga, 17.06. imamo puni Mjesec u znaku Strijelca.

Budući da se radi o posljednjem punom Mjesecu prije pomrčine, bit ćemo zaokupljeni radom na stvarima od prethodnog ciklusa pomrčine. Sjetite se onoga što se događalo u vašem životu u siječnju 2019. godine, jer će događaji iz ovog vremena vjerojatno igrati ulogu u onome na čemu ste sada pozvani raditi.



Pomrčine se ne bi trebali bojati, već je trebamo slaviti jer nas stavlja tamo gdje trebamo biti. One su kao ruka Svemira koja se spušta i pomaže nam da ispravimo i uredimo stvari. Ovog punog mjeseca u Strijelcu bit će nam pružen blagi poticaj u pravom smjeru, stoga obratite pažnju, budući da će nas ovaj puni Mjesec lijepo pripremiti za ono što dolazi u srpnju/julu.

Unatoč pomrčinama, lipanjski puni Mjesec je prijateljski i osjetit ćete ga drugačije od niza moćnih punih Mjeseca koje smo imali od početka godine. 21. lipnja/juna Sunce će ući u Raka signalizirajući Solsticij. Na sjevernoj hemisferi ovo je službeni početak ljeta, a na južnoj hemisferi ovo je službeni početak zime.

Astrološka godina je na četvrtini puta i kalendarska godina je na pola puta, a to je simbolizirano kroz promjenu godišnjih doba. Solsticij također označava vrijeme u kojemu dani počinju biti sve kraći na sjeveru, a sve duži na jugu. Znak da je promjena uvijek iza ugla, bez obzira na sezonu.

Kako se Sunce kreće u Raka, pozvani smo da stupimo u kontakt sa samim sobom i razmišljamo o tome kako želimo usmjeriti svoju energiju. Usmjeravamo li našu energiju u stvari koje nas ispunjavaju i čine da se osjećamo dobro? Ili trošimo energiju na ljutnju i pucamo nad stvarima nad kojima nemamo kontrolu?

Rak je voden, intuitivan znak pa dok je Sunce u tom položaju, vrijeme je da se svi vodimo svojim srcem i stupimo u kontakt sa snagom i mudrošću koja može doći iz naših emocija. Naše emocije mogu biti GPS za našu dušu pa je za nas važno da poštujemo kako se osjećamo, obrađujemo i oslobađamo emocije koje ne želimo i poželimo dobrodošlicu emocijama koje želimo.

Poričući pravo na iskustvo svih emocija, uskraćujemo sebi mogućnost da shvatimo i pogledamo u mudrost i istinu koja zrači iz naše duše. Istoga dana, Neptun ide retrogradno što nam daje ukupno četiri planeta u retrogradnom stanju. Iako ne smatramo da ove retrogradne promjene postoje na dnevnoj razini, osjećamo ih na internoj razini i one uzrokuju da budemo promišljeni.

Neptun je planet umjetnosti, kreativnosti, magije i duhovnosti. On također predstavlja zastor između iluzije i stvarnosti. Neptunova energija je zapravo prilično jaka tijekom cijelog mjeseca lipnja/juna i dok je retrogradan, pomoći će nam da razvrstamo područja naših života koja nam se čine pomalo maglovita ili zbunjena.

Ovo je divno vrijeme za bilježenje i dokumentiranje vaših osjećaja ili snova, budući da će ta stanja vjerojatno biti korisna kada krenemo ovim putem pod energijom Neptuna. Sve u svemu, lipanj/jun je lijep mjesec. Ovo je vrijeme za prikupljanje informacija, razvrstavanje, odvajanje činjenica od fikcije i za otkrivanje onoga što želimo držati blizu srca kao istinu.

Izvor: atma.hr

Pokreće Blogger.