Pun Mjesec u znaku Strijelca: Strijelca očekuje iznenadan uspjeh - Ovna romantičan susret

Strijelca očekuje iznenadan uspjeh - Ovna romantičan susret


OVAN; Mnogim Ovnovima ovaj pun Mjesec može donijeti lijepo poznanstvo s osobom koja je stranac ili je u inozemstvu. Bez obzira što je prepreka udaljenost, to se može pokazati dobrim za jedan novi početak. Pojedini Ovnovi sada mogu pokrenuti neku novu životnu filozofiju. Nekima je naglašen odmor i putovanje.

BIK; Ovisno o tome koja ste vi dekada, kod vas pun Mjesec može pasti u polje partnera ili u polje partnerskih financija i transformacije. Kod pojedinih osoba može doći do novog početka ili svađa, razlaza, kako s partnerima u poslu tako i s partnerom u ljubavi.



Pojedini Bikovi, koji imaju problema u svojoj vezi ili braku, sada mogu otputovati sa svojom voljenom osobom i razriješiti probleme koji su stajali na putu ljubavi i sreće. BLIZANAC; Vama se događa pun Mjesec u polju partnera ili polju zdravlja i svakodnevnice. Mnogi Blizanci koji nemaju partnera sada bi mogli sresti ili upoznati osobu s kojom bi se slagali i gdje bi bilo dosta emocija.

Vi sve možete sada osjetiti intuitivno, a i partner može sada zadovoljiti vaše emocije. Neke skrivene tajne sada mogu izaći na površinu. Venera, boginja ljubavi, je u vašem znaku pa možete planirati putovanje, Neptun vam može dati maštu i lutanja, a vaš nemirni duh vas vodi u avanturu.



RAK; Kod vas pun Mjesec pokreće potrebu da odete negdje daleko i da se oslobodite stresa koji je skupljen u ovom posljednjem periodu. Mnogi Rakovi su već pod tenzijom Merkura i Marsa koji tranzitiraju kroz njihovu kuću pa se trebaju čuvati od svađa i ratoborne energije, jer je najbolje se primiriti i negdje otići.

Aspekt Neptuna u kvadratu s Jupiterom pojedince može suočiti s nekim posljedicama koje nisu očekivali. LAV; Kod vas se već pokreće mnogo toga u vašem životu i nije čudno što više niste glasni i što vam nije bitno da vas hvale, jer je Merkur u Raku malo prigušen. Mnogi Lavovi koji su u vezi ili braku sada se mogu osloboditi ljubomore.

Pojedini koji su slobodni bi za vrijeme punog Mjeseca 17. ili 18. lipnja/juna mogli doživjeti čarobnu emotivnu noć. Svakako ovaj Mjesec donosi ljubavnu avanturu, jer se ljubav osjeća u zraku. DJEVICA; Vi za vrijeme punog Mjeseca u Strijelcu možete imati nove početke dok pojedine Djevice mogu izgubiti tlo pod nogama.

Neke stvari koje su bile dugo zanemarene sada se mogu baciti na stol i razmotriti, bilo to s roditeljima, šefom na poslu ili privatno sa partnerom. Slobodne Djevice imaju priliku dan ili dva prije punog Mjeseca ući u neku ozbiljnu vezu. Sada se ne preporučuje da glumite da ste netko drugi već budite to što jeste i vaš šarm će zavladati partnerom.

VAGA; Vrijeme je da za vrijeme punog Mjeseca u Strijelcu otputujete negdje, na neko egzotično mjesto ili da, ako niste u mogućnosti, bar istražite okolna mjesta. Bitno je samo da ste negdje gdje vas nitko ne poznaje. Mnoge borbe i probleme s vašim instinktima može vam prirediti Mars, Pluton i Saturn u lošem aspektu.

Pročitajte neku knjigu ili idite u kino da se malo opustite i budete sretni. ŠKORPION; Kod vas pun Mjesec tranzitira kroz vaše polje imetka i financija pa će o tome biti pitanje, a kako su vaš vladar i suvladar u konfliktnom aspektu Mars-Pluton i Rak-Jarac, vi možete biti i zadovoljni u staroj rutini.

Ako uspijete izaći iz svakodnevnice ovaj put će biti za pamćenje kroz cijeli život. Velika sila vašeg vladara i suvladara tražit će od vas da se odlučite za nešto što može biti u vašu korist. STRIJELAC; Kod vas je pun Mjesec koji je aspektiran s Neptunom pa bi vas Mars mogao iz Raka s Neptunom pokrenuti u neku umjetnost kao npr. slikanje, glazba…

Vaše šanse za uspjeh su sada ogromne. Mnogi Strijelci sada mogu ući u neku avanturu, što njima nije strano u životu. Želja za inozemstvom i putovanjem je naglašena pa taman to bila samo i maštanja iz udobne fotelje. Svakako možete putovati ako vam se pruži prilika.

JARAC; Kod vas je već aktivan životni put jer Mars i Merkur tranzitiraju kroz vaše polje partnera u ljubavi i poslu. Saturn se vraća unazad i tjera vas da naučite iz starih grešaka, a Pluton vam daje unutrašnju snagu da sve transformirate iz dubine duše i odbacite sve što nema svrhu u vašem životu.

Mjesec u Strijelcu će vam dati intuiciju, duboke emocije i filozofski odgovor. Mnogi Jarci mogu upasti u konflikte i htjet će na silu donijeti odluku. Ipak razmislite jeste li prenaglili i kako se ispričati povrijeđenoj osobi pored sebe.

VODENJAK; Ovaj pun Mjesec kod vas stiže u pravo vrijeme da vas ohrabri da se oslobodite svih obaveza iz prethodnog perioda i mnogih komunikacija koje su bile dosta pozitivne. Merkur i Neptun prave dobar aspekt pa sve komunikacije mogu dobro teći. Mnogi Vodenjaci mogu se povezati psihički s nekim tko im mnogo odgovara. Istražujte, zabavljajte se. Ako želite neku avanturu, sada je i to moguće.

RIBE; Kod vas je aktivna pozitivna energija planeta Marsa i Neptuna gdje se pridružuje i Merkur pa možete primijetiti da ste privlačni masama ljudi kao magnet. Svakako da ima i onih osoba s kojima se ne možete složiti, posebno kada su autoriteti u pitanju.

Pojedine Ribe mogu imati problem kada su žene u pitanju ili majka. Ovaj pun Mjesec u Strijelcu vam može stvoriti tenziju sa šefovima ili roditeljima, nekim završetkom ili početkom u životu. Ne preporučuje se putovanje u inozemstvo.

Željka Knežević

Pokreće Blogger.