Ne trebam superjunaka: Želim nekog tko će me gurati i postavljati mi izazove - Trebam tebe

Nema potrebe da budeš savršen. Ne trebaš da glumiš super junaka. Želim tebe takvog kakav jesi


Tvoje tijelo ne treba biti od čelika, tvoje ruke i noge ne trebaju nositi štit. Ne trebaš znati letjeti ili imati plašt. Ne trebaš me spasiti ili provesti svoje dane popravljajući me. Ne trebaš biti bez mana, nositi masku, praviti se da si snažan dok si slab. Ne trebaš spasiti svijet. Ne trebaš biti savršen.

Ne trebaš biti superjunak – želim tebe takvog kakav jesi. Samo želim nas. Samo želim ovo. Želim pogreške, rasprave, ljutnju. Želim dane u kojima se ne osjećaš svoj, jutra u kojima sam mrzovoljna i noći u kojima želimo spavati na suprotnim stranama kreveta.



Želim tvrdoglavost i svađe iza zatvorenih vrata. Želim trenutke kad se probudimo u zgužvanim majicama i želimo spavati. Želim ovo. Želim lijena subotnja jutra. Želim naš smijeh koji se širi prostorijom. Želim trenutke u kojima se ne možemo zasititi, u kojima držimo jedno drugo i ne možemo se prestati ljubiti.

One u kojima svijet oko nas izblijedi- postojimo samo ti i ja. Ne želim da budeš nedodirljiv, snažan i moćan superjunak. Ne želim da misliš kako moraš biti najbolji i idealan. Ne želim savršenu ljubavnu priču; ne vjerujem u njih. Želim zaplete i rasplete, pogreške, emocije i ludilo.



Želim ono stvarno. Zato te molim da skineš tu masku, sjedneš pored mene i budeš kakav jesi. Želim tebe i načine na koje ćeš se mijenjati i pokazivati mi kako voljeti. Ljudi smo. Trebam nekog jednako grešnog tko će me držati za ruku i hodati sa mnom.

Želim nekog tko će me gurati i postavljati mi izazove. Želim vezu koja se razvija i postaje sve bolja. Ne trebam savršenost, nego nešto istinsko. Trebam tebe, nas. Upravo sada i ovdje. Na sve načine na koje imamo mane. Ne želim plašt, let, nevjerojatnu snagu i spašavanje. Pored sebe želim partnera, ljubavnika, jednako nesavršenog. Samo želim ovo.

Izvor: zdravaisretna

Pokreće Blogger.