Zaboravite na peglanje: Jednostavan trik nakon kog bi odjeća mogla biti kao svježe ispeglana

Trik o kome se bruji na internetu.


Volite li peglanje? Naravno da ne, makar većina. Ipak, volimo odeću koja prosto zahteva peglanje, ali sada znamo i jednostavan trik nakon kog će odeća biti kao sveže ispeglana a vi nećete ni pipnuti peglu. Ovo je trik o kome se bruji na internetu.

Postupak je vrlo jednostavan: Uzmite flašicu sa raspršivačem. U nju ulijte 230ml vode i jednu supenu kašiku omekšivača za odeću. Dobro protresite da se tečnosti sjedine, a onda isprskajte zgužvanu odeću i ostavite da se preko noći suši. Ujutro će vas zateći savršeno ravna odeća, bez trunke uloženog truda.



BONUS SAVJETI: Ukoliko nemate dovoljno vremena, a hitno vam treba opeglana odjeća, potrebno je samo da stavite dvije ili tri kockice leda u sušilicu i svi nabori će nestati. Kako piše Daily Mail, ovu metodu je probao veliki broj ljudi i prezadovoljni su rezultatima.

Magija se dešava kada se led počne otapati u sušilici i stvara paru, odnosno radi posao koji bi inače radila pegla. Oni koji su koristili ovu metodu savjetuju da ne stavite previše garderobe u sušilicu. piše Daily Mail



Postoje i drugi načini da izbjegnete peglanje, a jedan od njih je da okačite veš na ofinger čim ga izvadite iz mašine. Neki tvrde kako dodavanje sirćeta može pomoći u sprečavanju gužvanja te omekšavanju peškira i posteljine. Sirće se koristi umjesto omekšivača.

Pokreće Blogger.