Sezona Blizanaca 2019: Spremite se na najbolji način za velike izazove

Kozmičke energije se pojačavaju


Sezona Blizanaca ove godine će biti nevjerojatna. Radi se o promjeni i stvaranju novih veza. Budite spremni i budite otvoreni prema novostima koje dolaze. Uronite u ovu divnu energiju i iskoristite je. Vladavina Blizanaca nam donosi zabavu i promjenu. Pripremite se za fleksibilnije i prilagodljivije promjene do 20.06.!

Ako vas je zemljani znak, Bik, usporio, onda je sezona Blizanaca poklon. Sada, u ovom prozračnom znaku, možemo doista usvojiti nove načine da napokon krenemo naprijed i dođemo do svojih ciljeva. Što donosi sezona Blizanaca 2019.? Sezona Blizanaca donosi zabavu i promjenu. Posebno je vrijedna promjena za one koji su postali neaktivni zbog spore energije sezone Bika.



Zbog prozračnosti ovog znaka, trebali biste pokušati mijenjati svoju rutinu i to vrlo često, piše Conscious reminder. Blizanci se počnu dosađivati u stalnoj rutini bez promjene. Ključne stvari za ovu sezonu su: stjecanje vještina, zabava, raznolikost, promjena, učenje, komunikacija i razvoj uma. Zvuči nevjerojatno, zar ne?

Način Blizanci su vrlo inteligentni i njihova stvarna moć leži u njihovim predivnim komunikacijskim sposobnostima. Možete komunicirati s drugima i možete to pretvoriti u svoju korist. Također se možete pretvoriti u nestašnu malu koketu. Osvježavajući razgovori su na putu. Međutim, nemojte se previše oslanjati na Blizance – oni nisu stabilni znakovi i stalno će biti u pokretu.



Njihov način rada je “promjenljivost” i njihova promjenjiva priroda to odražava. Blizanci i njegovi prijatelji, Ribe, Strijelac i Djevica dijele ovu značajku – nepouzdani su i vrlo nestalni. Oni su na lošem glasu zbog toga i ljudi ih kritiziraju zbog toga, ali to je njihova priroda i to bismo trebali prihvatiti.

Vladajući planet Blizanaca Merkur ili “Glasnik Bogova” je vladar Blizanaca. Budući da Merkur kontrolira komunikaciju, nije čudo da je Blizanac tako spretan u razgovoru. Merkur je također povezan s pisanjem i poučavanjem pa je vrijeme da započnete svoj kreativni rad. Kako napraviti najviše tijekom ove sezone Blizanaca? Ovo su neki od načina na koje možete najbolje iskoristiti sezonu Blizanaca:

1. Pokušajte razviti novu vještinu Blizanci vole učiti nešto novo. Budući da vole promjene, to je za njih pozitivna promjena – stjecanje nove vještine koja će im pomoći u životu. Dakle, idite na radionicu i naučite nešto novo. Idite na radionicu kreativnog pisanja ili naučite kako ispravno popraviti automobil. Svaka nova vještina usklađena s planovima za budućnost će vam neizmjerno pomoći.

2. Komunikacijske vještine Blizanci su spretni s riječima. Iako je komunikativnost sjajna stvar, to ne znači da svaki Blizanac može dobro voditi razgovor. Sada je pravo vrijeme da stvarno počnete izoštravati svoje vještine komuniciranja. Promatrajte svijet oko sebe i komunikaciju koja se odvija – počnite više učiti o govoru tijela i komunikacijskim znakovima.

3. Izvadite svoje bilježnice Budući da Merkur voli pisanje, sezona Blizanaca vezana je i za pisanje. Većina nas, ako ne i svi, imamo pjesnika u nama. Svi smo mi žive priče. Dakle, izvadite svoje bilježnice i počnite pisati svoju priču o tome. . Ovo je vrijeme za to.

4. Prihvatite promjenu Blizanci se stvarno počinju dosađivati ako upadnu u rutinu. Za Blizanca – rutina nije način na koji treba živjeti. Malo je promijenite, promiješajte – uzmite život onako kako dolazi. Ako imate jasan plan da učinite nešto na određeni način, vrijeme je da bacite takve planove kroz prozor.

5. Čitajte puno S trenutnom internetskom kulturom čitanje klasika je nestalo. Ali vi bi trebali napraviti promjenu. Ako pišete, onda je čitanje bitno za usavršavanje vještine pisanja. Pročitajte sve – čak možete čitati i knjige za samopomoć.

6. Novi prijatelji Dakle, vi ćete biti dobar sugovornik u tom razdoblju. Kako ćete koristiti svoje komunikacijske vještine bez prijatelja? Dakle, izađite vani i počnite stvarati nove prijatelje. Pokažite svoje komunikacijske vještine. Također, donijet će vam onu ​​promjenu koju Blizanci tako žele.

7. Fleksibilnost Promjena će biti konstantna tijekom ove sezone i ako doista iskoristite energiju sezone Blizanaca, suočit ćete se iznova i iznova s njom. Dakle, počnite biti malo fleksibilniji. Vi ćete učiti nove vještine, sklapati nova prijateljstva i postati potpuno nova osoba. Nemojte se opirati – neka vam promjena dođe i prihvatite je.

Sezona Blizanaca ove godine će biti nevjerojatna. Radi se o promjeni i stvaranju novih veza. Također ćete proširiti svoj um u nove obzore. Budite otvoreni i postanite nova osoba.

Izvor: atma.hr

Pokreće Blogger.