Ističu se među ostalima: Osobine zrelog muškarca koje mnoge žene smatraju privlačnima

Ovakvi se naprosto izdvajaju iz gomile


Zrelost nije nasledna osobina, ona se stiče godinama pravilnog negovanja i razumevanja sveta oko vas. Uvek smo se pitali kako i kada se osoba zaista razvija u zrelu, odgovornu odraslu osobu. Vreme i okolnosti igraju veliku ulogu u razvoju pravog čoveka, ali zašto onda svi prilikom odrastanja ne budu podjednako zreli?

Zrelost nije nasledna osobina, ona se stiče godinama pravilnog negovanja i razumevanja sveta oko vas. Nemoguće je odrediti određeni vremenski okvir za čovekov život da bi ga označio kao "godine zrelosti". Sastavili smo 8 karakternih osobina istinski zrelog muškarca koje žene smatraju atraktivnim.



1. Zreo muškarac se ne boji nepovoljnih okolnosti; Nikad ne beži od opasne situacije. On uopšte ne reaguje na to. Umesto toga, on bira da bude proaktivan i pronalazi put da zaobiđe prepreke. Ovo ga izdvaja od svih ostalih u gomili. On smatra da su poteškoće platforme koje mu pomažu da postane bolja osoba.

2. Zreo muškarac može dobro da podnese kritiku; On se ne uvredi kritikama sa kojima se suočava od drugih ljudi. On je krajnje siguran u svoje sposobnosti i ne odvraća se tako lako od neophodnih akcija čak i ako je kritikovan. Slično tome, on kritike ceni više nego bilo ko drugi.



3. Ne skriva svoje emocije; Naravno, on zna kada treba da se ponaša kao odgovorna odrasla osoba na javnim mestima. Ali nikada ne prikriva svoja prava osećanja kada je blizak sa svojom partnerkom. On zna da je pravilna komunikacija o emocijama osnova uspešnog odnosa.

4. Nikada vas ne potcenjuje; Zreo muškarac nikada neće dozvoliti da se osećate loše kada ste sa njim. On se postara da se osećate voljeno i cenjeno upravo onako kako vi zaslužujete. Upoznaje vas sa svojom porodicom i bliskim prijateljima i željno se nada da ćete se slagati sa njima.

5. On zna da poštuje vaša osećanja; Nikada vas neće manje poštovati u javnosti ili vas iskoristiti da dokaže svoju važnost. On se postara da se ne osećate podređeno kada ste s njim. Ne zloupotrebljava vas fizički ili verbalno da bi dokazao nešto.

6. On voli svoju majku; To je ogroman znak zrelosti sa njegove strane. Zreli čovek shvata značaj majčinske figure u svom životu. Zahvalan je za doprinos svoje majke u njegovom životu. Naučio je da je tretira sa najvećim poštovanjem i isto čini sa svakom ženom u svom životu.

7. On uvek ima plan; Zreli čovek uvek ima osnovu solidnog plana za budućnost. On je ambiciozan i ima ciljeve. On teži najboljem i ne zadovoljava se ni sa čim manjim od toga. To je njegov pokretan, pozitivan karakter koji ga izdvaja od ostalih. On nikada ne prestaje da vas podstiče da jurite svoje snove.

8. On je uvek otvoren za pozitivne povratne informacije; On nije arogantan. Nikada se ne može pohvaliti da je apsolutno besprekoran. Shvata da još ima mnogo toga da nauči i da je dug put do mudrosti. On sluša savete i naporno radi na njegovim slabostima da bi ojačao u životu. Nije ga briga za trenutne neuspehe. On je usredsređen na veći cilj: da bude krajnje uspešan u životu.

Pokreće Blogger.