Savjeti razvedene žene: "Provjeravajte supruga češće, obratite pažnju na 5 stvari"

5 stvari koje bi trebale provjeravati kod supruga


Sa 29 godina, Brijana je mislila da je ostvarila sve što želi. Jedne večeri, dok su se ona i suprug zagrljeni vraćali kući sa večere, unutra ih je sačekala policija. - Na stolu je stajao otvoren laptop i na njemu slike koje nikada neću moći da izbacim iz glave. To su bile nedozvoljene slike i snimci.

Čovek koga sam volela svim srcem bio je zavistan od pornografije i to one najgore vrste - priča šokirana žena. Taj šok, ljutnja, bes, neverica isti su za svaku ženu koja prolazi kroz tako nešto. To je osetila i australijska političarka dr Rejčel Karling Dženkins.



U Parlamentu otkriveno da je njen suprug gledao nedozvoljene dječije snimke dok su bili u braku. - Moj brak okončao se istog trenutka kada sam to saznala. Otišla sam ih kuće i nisam se vratila čak ni da pokupim svoje stvari - rekla je političarka, i zadobila simpatije žena koje su prošle kroz isto.

- Strašno je to što je nakon takvog otkrića na celu porodicu bačena ljaga, iako niko od nas nije kriv ni za šta. Uostalom, čak se i sami osećate prljavo iako ništa niste imali sa tim. Nikada nisam posumnjala da bi on mogao biti takav, mislila sam da ga najbolje poznajem i da me ništa kod ne može iznenaditi.



Očigledno sam bila u krivu. Savjetujem sve žene da se pripaze kako ne bi došle u istu situaciju kao ja, a to je da mu redovno provjeravate 5 stvari čak i ako mislite da mu vjerujete: Provjeravajte mu telefon, laptop, garderobu, odlaske i sastanke. Bez obzira koliko se voljeli i koliko mu vjerovali, vjerujte mi ne želite da nakon 20 godina da shvatite da ste bili u braku sa lošim čovjekom.

Pokreće Blogger.