Predodređeni za velika djela: Horoskopski znak kojeg bi mogla da prati sreća do kraja 2019.godine

Imaćete osećaj kao da živite u bajki


Vodolije umeju da budu čudne, ali su u svojoj osnovi mirne i prijatne. Vodolije bije glas da su svojeglave i kontroverzne, ali i da su predodređene za velika dela. Vodolijama je pogled uvek uprt u budućnost i ono što im je na umu danas, drugima uglavnom treba mnogo godina da do njih dopre.

One uvek vole da se nađu u pomoći i verni su prijatelji. Mnogo veruju ljudima i jako su humane. Ne mogu da zamisle život ako se protiv nekoga ne bore i nešto ne stvaraju. Ali inače, nemaju velike uspehe u životu, jer njih novac puno ne zanima. A to ih još jednom stavlja u red izuzetnih osoba, sa velikom dušom.



Agresija koja se retko ispoljava Kao što smo rekli na početku, one mogu biti mirne i energične, u zavisnosti šta kod nih probudite. U životu su samostalne i same rešavaju svoje probleme. Spremne su da pomognu, ali same nikada neće zatražiti pomoć.

Njihova vladajuća planeta je Uran, koja im daje jednu dozu agresivnosti, mada je retko koja Vodolija poseduje. Vodolije vole da rade u grupama i poznate su po svom humanom radu. Takođe, osobe rođene u ovom znaku vole slobodu i ne vole da ih neko ograničava ili sputava u bilo čemu.



Na prvi pogled izgledaju hladno i kao osobe bez emocija, ali to je samo njihov odbrambeni mehanizam. Tek kada ih dobro upoznate, shvatićete da nisu takve. Poverenje i pogled u budućnost Tek nakon određenog vremena provedenog sa nekim, Vodolija se opušta i pokazuje svoje prave emocije i svoje pravo lice.

Potrebno je da imaju poverenje u neke ljude da bi se potpuno otvorile i tada zaista postaju divne. One osobe koje su rođene u znaku Vodolije razmišljaju unapred i često mogu da predvide budućnost U ovog godini dešavaće im se situacije da im se ostvari neki san, koji su sanjale još prošle godine. Ali i sve ono što budete sanjale ove godine bukvalno će postati java.

Prema zvezdama, desiće vam se da sanjate dva-tri dana isti san i često ćete preispitivati taj scenario koji ste sanjali, a već narednih dana bićete iznenađeni, jer će vam se taj san i ostvariti. I prihvatite to bez imalo čuđenja, jer je to vaša realnost.

Ova godina će biti godina u kojoj će se vaš život promeniti iz korena. Šta god budete zamislili i poželeli, zvezde i planete će biti na vašoj strani i apsolutno će vam se sve ispuniti. Vi inače imate veru u sve što radite i neka tako ostane!

Promene u svim segmentima U nekim trenucima nećete ni biti svesni tih promena, nećete ni biti svesni da se vaši snovi pretvaraju u javu. Ova godina će biti zaista neverovatna i promene će se nizati u svakom segmentu života. Sve to će se odraziti na vaše raspoloženje i svi će želeti da budu u vašoj blizini.

Na poslu će se desiti velike promene koje će vam puno prijati. Stalno ćete biti u pokretu i to će vam izuzetno prijati i koristiti. Tokom letnjih meseci ćete imati mnogo poslovnih ponuda o kojima ste uvek maštale i zbog toga ćete svaki posao obavljati na vrlo zavidnom nivou. A to će vam, svakako, doneti i velika nansijska primanja.

Ne postoji mesec u ovoj godini u kojem i vaše zdravlje neće biti na zavidnom nivou. Zahvaljujući sreći i uspesima koji vas prate, vi ćete jednostavno blistati u svakom danu. Za to će svakako biti zaslužna i neverovatna dešavanja na polju ljubavi.

Život kao u bajci Moramo vam reći da vam zaista sledi jedna čarobna godina. Upoznaćete baš onakvu osobu kakvu ste želeli za sebe. Bukvalno će čovek iz vaših snova jednog dana da se pojavi pred vašim vratima. Imaćete osećaj kao da živite u bajki. Sve što ste smatrali da je nemoguće obistiniće vam se. Ali vi ste na neki način to i zaslužile, jer ste strpljivo gradile i čekale svoju sreću i jer ste zaista divne osobe.

Pokreće Blogger.