Najgore osobine znakova prema Zodijaku: Blizanci su manipulatori - Vaga koristoljubiva

Postoje znakovi koji svoje mane toliko otvoreno pokazuju da idu u ekstreme, te još smatraju da su one vrline.


Ovan; Reč je o najsebičnijem horoskopskom znaku koji samo misli o sebi. Niko ne voli da čeka, al za razliku od drugih, oni se često ljute i prave scene zbog toga. Ne biraju sredstvo da bi došli do cilja i bukvalno gaze pred sobom koliko su agresivni.

Jako su tvrdoglavi, smatraju da su najbolji u svemu i žele da budu ispred svih. Bik; Ovaj znak Zodijaka je poznat po svojoj upornosti. Kada nešto zacrta, on nema nameru da odustane. Ako im se nađete na putu, pregaziće vas. Bik zna šta je najbolje za njega, voli rutinu i da ugađa sebi.



Ali vrlo lako se može uznemiriti ako se nešto iznenada promeni zbog čega znaju biti neverovatno dosadni ako živite s njima. Blizanci; Veoma su znatiželjni, sve ih zanima da čuju i oni jednsotavno ne znaju da čuvaju tajne. Ta njihova znatiželja prelazi čak i u opsesiju, te ih mnogi smatraju velikim tračarama.

Dvolični su i manipulatori, a istinu pokazuju samo iz ugla kako je oni vide, nikako drugačije. Za razliku od Bikova, oni ne podnose rutinu i u stanju su i svoju baku da prodaju za novu. Rak; Njihovo loše raspoloženje zna da traje i danima, nedeljama, pa čak i godinama.



Često žive u prošlosti i proživljavaju je iznova i iznova. Porodica im je pokretač, ali vole i da manipulišu sa osećajem krivice. Kao roditelji su posesivni, a za to imaju i objašnjenje da da ne voli kao oni. Lav; Lavovi su puni samopouzdanja kada su u centru pažnje i moraju biti šefovi. Kada im se ne posvećuje dovoljno pažnje, njih hvata histerija.

Veliki su snobovi i znaju da budu vrlo oholi i bahati. Velike su trošadžije i u stanju su da ogroman novac daju za garderobu, nakit i modne dodatke, samo da bi privukli pažnju za kojom žude. Loša strana im je i što druge smatraju slugama, te im samo iznova i iznova naređuju.

Devica; Ovaj znak je najsitničaviji i najkritičniji znak koji uvek svima prigovara i uvek nađe zamerku. Veliki su mazohiste i vole da kukaju, ali i dalje će raditi sve za one koje vole. Bolesno su pedantni i škrti.

Vaga; Najveći je lažljivac Zodijaka, ali ne namerno već kako bi poštedeo nečija osećanja ili da sebe prikaže boljima nego što jeste. Ne vole sukobe pa će rastegnuti istinu kada je to potrebno. Sprijateljiće se samo s onima od kojih mogu izvući neku korist.

Škorpija; Reč je o najdepresivnijem znaku, a seks voli više od svega. Ako ne spavaju sa ljubavnicom najboljeg prijatelja, onda to svakako planiraju. U vezi su veoma posesivni i ljubomorni, a u stanju su da uhode i bivše partnere.

Ako ih prevarite budite sigurni da su spremni na sve. Čim osete strah, napadaju i neće odustati. Ekstremisti su pa kod njih nema kompromisa - sve je crno ili belo. Strelac; Najveći je pijanac Zodijaka koji nema granicu kada su žurke, potrošnja novca i opijanja.

Jarac; Reč je o najdosadnijem znakz Zodijaka. Dok se ostali dobro zabavljaju, on radi prekovremeno. Boje se siromaštva, tako da često znaju biti škrti. Znaju biti veoma pohlepni i sebični. Veruju da uspeh ima cenu jer inače ne mogu da uživaju u njemu. Rođeni je pesimista, sve vidi crno.

Vodolija; Čudni su do ekstrema, ravnodušni su i gotovo da nemaju emocije. Oni čak misle da je to kompliment. Buntovni su, smeju se svemu što drugima nije smešno i njihovim najbližima su potrebni čelični živci da se izbore s tolikom ekstremnošću. Ribe Ovaj znak Zodijaka je najveći otirač. Kada se stvari pogoršavaju, oni se hvataju za drogu, alkohol, religiju ili hranu.

Pokreće Blogger.