Ključ savršenog izgleda: Navike koje kraljice stila izdvajaju kao najbitnije

7 navika koje žene od stila izdvajaju od ostalih


Ako u svoju jutarnju rutinu dodate ove stvari i podignete svoj autfit na viši nivo, a dobijete dan bez stresa. Žene znaju koliko jutarnje biranje odeće, spremanje i sređivanje ume ponekad da bude stresno, ali dame sa sa stilom zbog dobre organizacije nemaju tih problema. Uz jednostavne trikove možete sebi znatno olakšati jutarnje rutine i zablistati u punom sjaju.

Vode računa o vremenu Jutarnje tuširanje, nega, šminkanje i oblačenje nikako ne možete završiti za 15 minuta. Zato kako biste izbegli stres i sebi otežali nastavak dana, potrudite se da ustanete malo ranije. Na tajn način ćete sve potrebne aktivnosti obaviti na vreme, bez žurbe.



Planiraju stajling Ukoliko uveče imate vremena, najbolje bi bilo da unapred pripremite garderobu koju ćete ujutru obući. Tako ćete izbeći jutarnje "kopanje" po ormaru i traženje adekvatne odeć, a time i dodatni stres. Prate vremensku prognozu Obavezno ujutru pogledajte vremensku prognozu pre nego što krenete na posao i u skladu sa tim se obucite.

Vode računa o donjem vešu Kada je reč o donjem vešu, obratite pažnju na materijal i boju odeće, te prema tome odredite koji ćete nositi. Ako oblačite svetle pantalone neka donji veš bude u boji kože bez šava, a kod gornjeg dela s tankim naramenicama preporučuje se brushalter bez naramenica.



Nose odeću koja im pristaje Alfa i omega dobro stilizovanog autfita su komadi odeće koji vam dobro leže. Ako ponesete garderobu koja nije vašeg konfekcijskog broja teško ćete izgledati doobro. Biraju odgovarajući modni dodatak Ako izaberete adekvatan modni dodatak, bilo da je reč o torbici, nakitu ili ešarpi, dobićete kompletan stajling. Međutim, vodite se pravilom: Manje je više!

Torbicu napune stvarčicama za prvu pomoć Spakujte u svoju torbu nekoliko flastera, tabletu protiv bolova, kao i karmin da popravite šminku. Te stvarčice ne zauzimaju mnogo mesta, a mogu vam spasti dan.

Pokreće Blogger.