Prepoznajte osobu dobre duše: Nije važno šta radi i govori - Jedna sitnica ih odaje

Kako da prepoznate osobu dobre duše


Na sličan način prepoznaćeš i lošu osobu. Jednom sam pitala svog učitelja kako da prepoznam dobru osobu. Osobu dobre duše, sa izraženom duhovnošću. Šta takva osoba govori? Šta radi? A učitelj mi je odgovorio: "Uopšte nije važno šta čovek govori, ni šta ti se čini da je on.

Stvar je u atmosferi koja se menja u njegovom prisustvu. To ti je najmoćniji dokaz. Kad dobra osoba uđe u prostoriju, a imaš osećaj kao da se vazduh promenio, da je atmosfera lepša, toplija, prijatnija, to je u prostoriju ušla jedna dobra duša, jedan jak duh koji je u stanju da neutrališe sve drugo.



Na sličan način prepoznaćeš i lošu osobu. Ako ti je odjednom neprijatno, hladnije, raspoloženje ti se promenilo, znaj da je prostorom zavladala loša, ali isto tako moćna energija jedne loše osobe". Takve osobe najbolje je ne imati u svom drustvu jer oni svoju negativnost lako prenose na druge.

Primjeticete da ste u drustvu te osobe veoma nervozni, netrepeljivi, iritantni ili se cak osjecate ugrozeno u nekom smislu. Cak i ako vam je jako bliska osoba takva pokusajte popricati sa njom o tome. Pokusajte ukazati na to sto osjecate pa se mozda pokusa promjeniti ako je ispravna osoba.



U drugom slucaju bolje je da izbjegavate takve osobe. Isto tako pocnite od sebe, kakvu vi energiju zracite!? Okruzite se stvarima koje volite i budite zahvalni i najmanjim sitnicama, tako stvarate pozitivnu energiju oko sebe.

Pokreće Blogger.