Mjesec u znaku Vage od 21.03: Ribe nisu jedine koje bi mogao zadesiti priliv novca - Šansu ima jos 5 znakova

Na jednom životnom polju morate biti pažljivi


Vaga je sedmo polje partnera i braka pa će ovaj pun Mjesec težiti harmoniji u braku i partnerskim odnosima. Nikako se ne preporučuju neke rasprave, a to vam s ovim Mjesecom u šarmantnoj Vagi vjerojatno neće ni pasti na pamet. Budite opušteni i nemojte se bojati pokazati svoj stav i mišljenje.

Istančanost osjećaja sada će biti naglašena. Osjetilni doživljaji i estetika su vrlo jaki. Mnoge će se osobe poželjeti uljepšati, biti šarmantni i spremni na flert pa ako ste u vezi ili braku, malo se iskontrolirajte da ne povrijedite partnera.



Mnoge osobe će sada biti podložne laskanju pa se upozorava da ne padaju pod utjecaj. Vaga je i simbol pravde pa se mnoge osobe mogu s ovim mjesecom mogu osjećati nepravedno optužene ili zapostavljene. Osjećaji vam mogu ovisiti od tome koliko vas drugi odobravaju i koliko vi njima želite ugoditi.

OVAN Kod vas pun Mjesec pada u vaše sedmo polje partnera, kako u poslu tako i u ljubavi. Mogući su dobri međuljudski odnosi, s partnerima harmonija i u društvu popularnost. Pojedine osobe se mogu odlučiti za brak i zajednicu – ili da kod osoba koje su neodlučne, dođe do razlaza. Ipak je bolje da odluke po pitanju partnera pričekaju neki drugi dan za odluku.



BIK Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj šestoj kući što je vezano za posao, svakodnevnicu i zdravlje pa vodite računa u tim oblastima i o osobama oko sebe. Ako se dogode promjene, vi imate takta i prilagodljivost, što vas inače krasi. Vi se sada možete pokazati u poslu i da svi vide da ste vrijedan radnik. Pojedinci mogu imati i psihosomatske poremećaje pa se treba čuvati nervoze. Ne upuštajte se u veliku kupovinu.

BLIZANCI Kod vas se događa ovaj Pun Mjesec u vašem petom polju ljubavi, djece, sporta, zabave pa kako je peto polje Lava, onda s Mjesecom se mogu ispoljiti teatralnost, želja za djecom, izražavanje ljubavi prema drugima. Naglašen je šarm, romantička, želja za ljubavlju i za partnerom kojeg baš sada možete sresti. Moguć veći novčani priljev.

RAK Kod vas se događa u vašem četvrtom polju kuće, korijena, novih početaka, zajednice i jednog roditelja pa očekujte da se u tom pravcu izražavaju emocije. Kako je Mjesec vaš vladar, sasvim je moguće da vam bude napet, nervozan i da nešto odlučite nepromišljeno i brzopleto – stoga dobro pripazite kako se ne bi poslije kajali.

LAV Kod vas se sve događa u vašem trećem polju komunikacije, kraćih putovanja, braće i sestara, rodbine, susjeda i još mnogo simbola treće kuće. Vama svakako ide povoljniji period od 21. 03., a sam pun Mjesec bi vam mogao donijeti veliku strast i da vam se zavrti u glavi od ljubavi, ako ste slobodni. Ta osoba može biti dosta moćna i da vam pomogne na svim životnim poljima. Možete joj vjerovati u potpunosti i osloniti se na nju.

DJEVICA Kod vas se pun Mjesec događa u vašem drugom polju, što je dobro za vaše financije. Merkur koji je retrogradan u Ribama vama nije naklonjen sve do 29. 03. pa dobro pazite kada su u pitanju partneri u poslu i partner u ljubavi da ne dođe do svađe i nesporazuma. Mnogo papira se treba srediti i uopće puno posla kasni zbog retro Merkura. Polako ipak sve stižete obaviti.

VAGA Kod vas se pun Mjesec događa u vašem ličnom polju, a Sunce je u vašem sedmom polju pa se možete sa sigurnošću radovati jer ljubav kuca na vaša vrata. Ne dozvolite retrogradnom Merkuru i vašim mislima da se vraćate unazad – što je bilo, bilo je… krenite naprijed i dozvolite da vam se dogodi ljubav.

ŠKORPION Vama je pun Mjesec u dvanaestom polju pa se može dogoditi nemir, izoliranost ili se možete naći u čudnoj i nepoznatoj okolini. Sunce iz Ovna pravi inkonjukciju pa vam može donijeti promjene ka boljitku života. Uran je već usmjerio svoju energiju pa vam daje iznenadna događanja, dok od Marsa imate izobilje energije.

STRIJELAC Kod vas se ovaj Pun Mjesec događa u vašem jedanaestom polju što je polje druženja, prijatelja, mirovine, nadanja, želja, planova, pronalazaka. Kako je Merkur retrogradan u vašoj četvrtoj kući u Ribama, tu se mogu događati problemi s vodom, plinom i raznim kvarovima bojlera, perilica, slavina. Sam pun Mjesec pojedinim osobama može donijeti slavlje i zabavu.

JARAC Kod vas se pun Mjesec događa u vašem prirodnom desetom polju karijere, šefova, nadređenih i jednog roditelja. Vi možete imati dosta stresan period pa ako ste nešto zeznuli, nije sada vrijeme da ispravite grešku jer su emocije pod tenzijom i Sunce iz Ovna je nepovoljno. Merkur je još retrogradan pa pazite ako treba nešto potpisati ili dogovoriti.

VODENJAK Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem devetom polju što je polje inozemstva, filozofije, religije, viših znanja, putovanja. Mnogi Vodenjaci će imati priljev novca preko partnera ili će čak ući u vezu iz interesa. Nezaposleni bi mogli dobiti vijest za neki posao, što opet nije sigurno zbog retrogradnog Merkura. Dobro provjerite. Moguće je da dobijete veću zaradu ili povećanje primanja.

RIBE Kod vas se pun Mjesec odvija u vašoj prirodnoj osmoj kući koja predstavlja transformaciju, nasljedstvo, novac, partnera,… Sunce ulazi u vaše polje novca pa će biti vrhunac u narednom periodu i novac pristiže sa svih strana. Venera je u vašem dvanaestom polju tajni, inozemstva ili u mašti, a uskoro se realizira u stvarnosti i na javi. Dobra energija planeta se nastavlja – pa uživajte.

Astrolog: Željka Knežević

Pokreće Blogger.