Dnevne navike uspješnih ljudi: “Pobrinite se da ste sretni s osobom koju vidite u zrcalu”

Ove temeljne navike mogu sve promijeniti. Uspjeh je zapravo lakše postići nego što ljudi misle.


1. Budite vjerni sebi Pobrinite se da ste sretni s osobom koju vidite u zrcalu, s osobom s kojom se „svakodnevno“ nalazite. Jeste li vi partner koji želite biti, prijatelj koji želite biti, roditelj koji želite biti? Kada ste u skladu s onim što želite biti, vi ste vjerni sebi, piše Success.

2. Postavite dan za uspjeh s jutarnjom rutinom Svi patimo. Imamo trenutke patnje, ponekad kratke, ponekad i duge. Ako možete ograničiti svoju patnju, lakše se možete usredotočiti na rješenja i krenuti naprijed. Jutarnja rutina može vam pomoći da svoj dan postavite na najmanju mjeru patnje i stvorite temelj fokusa.



3. Vježbajte zahvalnost Pronađite zahvalnost u osnovi svega. Pogledajte ljepotu i blagoslov svakog trenutka. U jednostavnom buđenju, disanju. U plahtama na vašem krevetu. U samom krevetu. Graziosi kaže da trebate vratiti svoju zahvalnost na osnovno u životu, a ne na velike stvari.

4. Isključite se Postavite se za uspjeh tako da se usredotočite na svoju rutinu tako da možete odgovoriti umjesto da reagirate na stvari koje vam dolaze tijekom dana. Izbjegavajte telefon noću i odmah ujutro. Inače, vaš fokus može biti upropašten prije nego što ste uzeli vremena za sebe.



5. Nahranite svoju dušu Čitajte iz svoje omiljene knjige, meditirajte, radite što god hrani vašu dušu. 6. Hranite svoje tijelo Graziosi preferira čašu vode s limunom i s nekim zelenim sokom. Njegujte se. 7. Pokrenite svoje tijelo Vježbajte, vježbajte, vježbajte. Što god vam odgovara.

8. Napišite popis onoga što trebate raditi, a ne ono što “morate” Graziosi je lakirao automobile u auto-radionici dok je bio mlad, udišući pare cijeli dan. Sada, iako ne voli mnogo konferencijske pozive, podsjeća se da ovih dana “dobiva” konferencijske pozive umjesto da udiše isparavanja iz boja u automehaničarskoj radnji. To je snažan pomak u razmišljanju.

9. Budite entuzijastični i posvećeni svome cilju Dođite do srži razloga zašto nešto želite ostvariti. Graziosi preporučuje vježbu koju opisuje kao 7 razina dubine koju objašnjava u videu ispod. To je zauvijek promijenilo Deanov život i svrhu.

10. Neka misli budu stvari, a ne tko ste vi Budite promatrači svojih misli. Dvije knjige koje Graziosi kaže da se moraju pročitati su “The Untethered Soul” Michaela A. Singera i “The Power of Now” od Eckharta Tollea. Kada se borite i želite više u životu, često mislite da postoje stotine stvari koje trebate naučiti ili promijeniti vezano za sebe, ali zapravo se svodi na nekoliko stvari koje nekoga čine uspješnim ili ne.

Pokreće Blogger.