Budite strpljivi: Bog će vam dati onoliko koliko vam zaista treba

Ako ste zaboravili, želim vas prisjetiti da je Bog uvijek s vama na putu.


Znam da ste pokušali najbolje. Znam da se nikada ne osjećate dovoljno. I shvaćam da ste umorni. Umorni ste od pokušaja da ispunite njihova očekivanja, a nikada ne cijene vaše napore. Umorni ste od toga da slijedite one ciljeve koji se uvijek tako daleko čine, bez obzira koliko jako želite to postići.

Umorni ste od toga da shvatate da što više ljude držite blizu, više se otimaju. Umorni ste od ljubavi prema krivoj osobi. Umorni ste od življenja svog života. Znam da ste umorni od odbijanja, neuspjeha i razočaranja. Ali, ako ste zaboravili, želim vas prisjetiti da je Bog uvijek s vama na putu.



Kada ste zabrinuti, zbunjeni, tužni i razočarani; molimo Vas da sjetite se Boga jer vas nikad ne zaboravlja. Što god vjerujete, sjetite se da će Bog uvijek znati što vaše srce želi. Čuje vaše molitve i zna vaše borbe. On zna kako plačete noću i koliko je teško suzdržati suze tijekom dana.

Znajte da će vam Bog uvijek čuvati leđa, čak i ako nikada ne zatražite njegovu pomoć. Volio bih da se uvijek sjetite da je Bog blizu i da je On najbolji od zaštitnika. Možda vas Bog tjera da pričekate malo dulje prije nego što prihvati vaše želje, ali jednoga dana, kada to najmanje očekujete, stvari će se dogoditi na najbolji mogući način.



Uvijek daje vaše želje u pravo vrijeme, tako da ćete znati pravo značenje strpljenja i ustrajnosti. On želi da rastete i vidite način na koji se borite, samo da biste vjerovali da vam Bog nikad neće dati teret koji je više nego što možete podnijeti.

Kada dođete k Njemu u svojim molitvama, znajte da on možda neće uvijek dati ono što ste htjeli, ali sigurno će vaše srce učiniti jednostavnim. On će vam dati strpljenje i snagu da zadržite sve dok oluja ne prođe. U redu je biti ljut na Njega jer znam da je vaša bol nepodnošljiva, ali molimo vas da vjerujete da vas Bog nikada neće razočarati na bilo koji mogući način.

Morate se sjetiti da možda, ono što ste oduvijek htjeli nije dobro za vas i trebate vjerovati da je Bog najbolji od planera. On zna što je najbolje i osigurat će da ono što vam znači nikada neće proći. Dok se sada borite, sjetite se da Bog gleda i da se ponosi tim napornim radom. Drži se. Prije ili kasnije, dat će ono što ste oduvijek željeli i trebali.

Pokreće Blogger.