Astrolozi oktivaju 5 najboljih i najgorih osobina Vodolije - Ko je njihov savršen partner?

Nikada ga nećete moći u potpunosti vezati


Velike su šanse da postoje stvari vezane za vaš horoskopski znak koje vam se sviđaju, koje možda čak i volite. Svi imamo neke sjajne karakteristike i neke vrlo loše koje se pojavljuju kada smo u vezi s drugim znakom zodijaka. Volim biti Vodenjak, ali ponekad je teško nositi se s tim.

Svakako, moram kriviti samo sebe za ono što jesam, ali moj horoskopski znak još uvijek ima neke veze s tim. Za početak, Vodenjak je zračni znak, kao što su Blizanci i Vaga. I kao zračni znak, on ima tendenciju biti duboki mislilac koji voli ući u srž problema kako bi ga shvatio.



Također je sposoban za rješavanje apstraktnih problema kao profesionalac, jer ima tendenciju vidjeti svijet u drugačijem svjetlu; on definitivno ne razmišlja kao ostali znakovi. A kako se razlikuje od svih ostalih znakova, njegova individualnost i jedinstvenost je ono što ga često čini “čudnim” i neobičnim u očima drugih ljudi.

Drugim riječima, ako niste zračni znak, vjerojatno nikada nećete stvarno znati što se događa unutar glave Vodenjaka. Poput samog zraka, Vodenjaka je teško definirati. Čak i kad mislite da ste ga shvatili, učini ili kaže nešto što dokazuje da ga uopće ne poznajete.



Ali iako je teško shvatiti Vodenjaka, ne možete poreći da je njegov glavni cilj u životu napraviti promjenu i donijeti nešto dobro na svijet, piše Your tango. I iako vas njegovo toplo-hladno ponašanje može potpuno izludjeti, ima nešto u tome da ga imate u životu – on čini da sve izgleda malo bolje.

Vodenjakom vlada planet Uran. Pod njegovom vladavinom, Vodenjak dobiva svoju želju za pobunom i potrebu za istraživanjem novih stvari u životu. Položaj ovog planeta također olakšava razumijevanje zašto je Vodenjaku bitno da bude neovisna osoba otvorenog uma; Uran je, naravno, planet originalnosti i slobode.

A što se tiče modela (popularna riječ za kategoriju), Vodenjak je fiksni znak, zajedno s Bikom, Lavom i Škorpionom. To znači da su više introspektivni, a ne toliko društveni, te su tvrdoglaviji i ukorjenjeniji u svojim uvjerenjima od drugih znakova zodijaka.

Ne znam za vas, ali učenje o karakteristikama ovog znaka stvarno mi je pomoglo da naučim više o nositelju vode (i sebi samom). Ali kada saznate ove karakterne osobine Vodenjaka, tek ste zagrebali površinu; još uvijek ima toliko toga za učiti o Vodenjaku. Dakle, nastavite čitati kako bi otkrili najbolje i najgore osobine Vodenjaka i njegov savršen ljubavni par prema astrologiji.

5. Uvijek vidi najbolje u drugima Jedna od najboljih osobina Vodenjaka je da je uvijek spreman vidjeti najbolje u vama. On je vrsta osobe koja vas neće ocjenjivati na račun glasina, on uistinu vjeruje da imate odgovarajuće odgovore unutar vas – čak i ako to znači da mora duboko kopati kako bi ih pronašao.

Vodenjak također vjeruje u druge šanse, sve dok mu pokazujete da je zaslužujete. Ipak, može namirisati laž na kilometar, tako da nikada nemojte iskoristiti njegovu dobrotu. Ako to učinite, potrudit će se da požalite.

4. On je misterija Možete se svašta pitati nakon susreta s Vodenjakom, ali jamčim da nećete dobiti puno odgovora. Njegova rezerviranost otežava otkriti želi li da se družite ili želi da ga pustite ne miru jer istovremeno izgleda sretno što vas vidi i ravnodušno prema vašoj nazočnosti. A što se tiče ostalih situacija u životu, nemoguće je znati što misli o zapravo ičemu. Zbunjujuće, zar ne?

3. Ne boji se zauzeti za sebe Vodenjak je puno stvari, ali jedna stvar definitivno nije. Nikada nije otirač na kojem svatko može obrisati noge. Bilo da se bori za cilj u koji vjeruje ili se brani argumentom, Vodenjak je snažan i ne boji se zauzeti za sebe.

Naravno, ponekad postaje nervozan tijekom sukoba, baš kao i mnogi od nas, ali sva njegova nervoza nestaje kada neka tema postane strastvena. Dajte mu razlog da se bori, a on će vam pokazati da se nikada ne da poraziti.

2. On je tip osobe koja ide na sve ili ništa Zvuči kao dobra kvaliteta, ali kada je u pitanju Vodenjak, to je ekstremno. Iako je istina da Vodenjak nikada ne čini ništa na pola, on također ima tendenciju učiniti i reći svakakve stvari kako bi rekao svoju poantu. Također, mrzi kada mu se govori što da radi i voli izbjegavati pravila. Poznato je da je sklon pobuni i to ga često dovodi u više problema nego što može podnijeti.

1. On ima mozak i zna kako ga koristiti Vodenjak voli učiti i uvijek je u potrazi za novim zanimljivim činjenicama koje će ugasiti njegovu žeđ za znanjem. Također voli podučavati svoje prijatelje, braću i sestre nečem novom, jer je to njegov način povezivanja s ljudima koje voli.

No, on nikako nije knjiški moljac. Njegova inteligencija kreće se van zadanih školskih okvira. I iako bi moglo zvučati sladunjavo, on voli duboke razgovore do kasno u noć, razgovore koji traju satima, koje možete imati samo s osobom s kojom ste jako bliski.


Pokreće Blogger.