Originalna i nepredvidiva: Horoskopski znak u kom se rađaju prave dame

Stvorene za ljubav


Damama rođenim u ovom znaku najzanimljivija igra je igra ljubavi. Morate biti psihički spremni da odgovorite na izazove koji se nameću od snažne volje nezavisne žene. I kada ne traže pažnju one je dobiju. Teško ju je voleti – može se čuti kao jedan od komentara.

Za ženu Vodoliju ljubav je igra u kojoj ona ima više uloga pred svojim partnerom, samo da bi odnos držala zanimljivijim. To ne znači da će ona da se zaljublji tako lako, naprotiv, potrebno je neko vreme da ona bude u stanju da se emotivno veže i da veruje svom partneru.



Za nju, komunikacija je ključ uspešne veze i ona može da doprinese pojačavanju svake emocije u vezi. Možete joj biti jako dobar prijatelj, ali i u tom slučaju, do njenog srca potrebno je neko vreme. Nezavisnost je nešto što ovu ženu obeležava.

Ona to traži od partnera, ali ona je spremna da mu to isto da. Ukoliko je partner ljubomoran i posesivan, povući će se iz takve veze, zbog želje za slobodom i nesputanošću. Uvek u njoj postoji deo, koji drži samo za sebe. Njen idealan partner treba da bude intelektualno jak i da razume njenu različitost.



Iako voli slobodu, lojalna je i očekuje isto od partnera. Tolerantna je i retko pokazuje tešku narav. Ako je pustite da sledi svoj san i cilj, ona će vas voleti zauvek. Ona je ta koja će biti uz vas i u dobrim i u lošim situacijama, bez kukanja.

Jednom kada se zaljubi i kad oseti iskrenu ljubav, ona će se prepustiti svom partneru slobodno i potpuno. Originalna i nepredvidiva, ova žena može da iznenadi partnera sa stvarima koje do sada nije doživeo. Ukoliko imate očekivanja, ne iskazujete ih jer Vodolija čim oseti da joj je individualnost kompromitovana u vezi, ona će poželeti da se distancira.

Njoj je potrebno dati dovoljno prostora da prati svoje vlastite ciljeve i zadrži svoj društveni krug u kome se kreće. Na taj način uverićete je da ste razumeli njenu potrebu za ličnom slobodom i da u vama može videti idealnog partnera.

Ona često zna da sakrije emocije, ako vas ne zove ne znači da ne misli na vas. Zanimljivo je da Vodolije često mogu da pokazuju sasvim suprotno osobine. Sa Saturnom kao njihovim glavnim vladarom, neke od njih su konvencionalne, visoko disciplinovane i stroge što se tiče novca, dok one druge vole da žive život punim plućima i bez društvenih pravila.

Ako želite ravnopravnost onda je žena Vodolija pravi izbor za vas. Ona se nikad neće pretvarati da je ono što nije, ono što vidite to i dobijete, ženu orginalnu, nepredvidivu i svoju.

Pokreće Blogger.