Godina koja bi mogla biti sve samo ne dosadna i uobičajena - Vodolija godišnji horoskop 2019

Godina koja bi mogla biti sve samo ne dosadna i uobičajena


Putovanja, avanture, duhovnost i unutarnji mir. Te stvari čekaju vodenjake u novoj godini, koja će biti sve samo ne dosadna i uobičajena. Obilježena snažnim prisustvom Marsa i Jupitera, 2019. će otvoriti mnoga vrata Vodenjacima, uključujući ona duhovna.

Ovo je odlična prilika da se počnete intenzivnije baviti stvarima koje vas zanimaju Mnogi će vodenjaci krenuti s učenjem stranih jezika ili će se baviti nekim egzotičnim sportom. Što god da odaberete poći će vam za rukom, posebno ako vas ispunjava i čini zadovoljnim.



Iskoristite nalet energije za ostvarivanje svojih starih snova. U prvoj polovici možete očekivati intenzivno razdoblje na poslu, no marljivost će se isplatiti kad stigne srpanj. S ljetom dolazi i razdobje povoljnog emotivnog života, pa ćete s partnerom biti još bolji nego inače.

Vašoj zaigranoj prirodi dopast će se pažnja koju ćete pljeniti svojom pojavom, a ženski će se pripadnici braka morati naviknuti na česte ljubavne ponude. Ljubav Imat ćete puno prilika da ispravite svoje pogreške i otvorite nove stranice u svom emotivnom životu.



Posao Srpanj bi vam mogao da donese nove veoma koristne kontakte  i poznanstva, no probajte izbjegavajte sukobe. Možda nećete doživeti spektakularan finansijski uspeh, ali ćete svakako napredovati, piše portal zadovoljna hr

Pokreće Blogger.