12 životnih principa kojih se pridržavaju osobe rođene u znaku Djevice

Kada vas uhvate u laži, nemojte tražiti oproštaj. U tom trenutku ste završili sa Devicom.


Ovaj znak ponekad ima previše očekivanja, pa je na kraju često razočaran. Ali kada Devica govori, drugi moraju slušati, jer reči ovog znaka imaju veću težinu od svih ostalih. Device znaju kako da drže uspravnu glavu sa osmehom na licu, čak i kada prolaze kroz najteže muke.

Često se pretvaraju da prevazilaze nešto, dok se u stvari osećaju potpuno slomljeno unutar sebe.Smetaju im sve vrste sitnica, pogotovo gluposti ljudi. Ono što ih razlikuje od ostalih znakova je to što će vam, umesto iza leđa, ono što misle reći u lice.



Oni nisu tako strastveni kao drugi znakovi, ali sa svojom ljubavlju mogu izlečiti slomljeno srce. Uprkos njihovom nevinom simbolu, oni imaju najjaču seksualnu snagu od svih znakova zodijaka. Pročitajte 20 principa kojih se pridržava svaka Devica.

1. Imaju urođeni instinkt i sposobnost da uklone ljude iz svog života koji uništavaju njihovo raspoloženje. 2. Nikada ne bi pokušale da namerno povrede nekoga. 3. Sarkazam nije ponašanje, to je umetnost, a Devica je Pikaso u toj umetnosti. Zato uvek moraju da imaju poslednju reč i obično je sarkastična.



4. Device privlače svojom profinjenošću, suptilnošću i šarmom, tako da nećete ni primetiti da ste bili zavedeni. 5. Ne traže savršenstvo, traže iskrenost. 6. Razmišljaju o prošlosti i stvarima koje su krenule krivo ili brinu o tome šta će budućnost doneti.

7. Nešto što ne žele da čuju je: "Sve ide iz glave“. Device ne mogu lako da prestanu da misle o nečemu jer je njihov mozak uvek u pokretu. 8. Ako izaberu nekoga za osobu koju žele pored sebe, ona treba da se oseća posebno jer su njihovi standardi prilično visoki.

9. Nemojte misliti da neće nešto primetiti. Može da vidi sve detalje, bez obzira koliko su mali. 10. Nisu komplikovane osobe i ne traže previše. Male stvari mogu da im donesu mnogo sreće. 11. Ljube jako, a kada prestanu nekoga da vole, tu nema povratka. 12. Nikada ne dele sve o sebi sa drugom osobom. Neke tajne moraju ostati sačuvane.

Pokreće Blogger.