Za sretne tridesete - 10 zivotnih ciljeva koje bi trebali uvesti u svoj zivot

Bez sumnje tridesete godine su godine koje nas definišu i navike stečene u tim godinama mogu da odrede ostatak našeg života. Imajući to u vidu, sastavili smo listu ciljeva koji vaše tridesete mogu učiniti sjajnim, srećnim i snažnim godinama.


Njegujte svoje pleme Dok se u dvadesetim godinama okružujemo velikim grupama prijatelja, u tridesetima cijenimo kvalitet umjesto kvantita. Zadrzite nekoliko prijatelja koji vas poznaju kroz sve faze vašeg života.

Budite iskreni prema sebi Ako ne možete biti iskreni prema sebi, kako ćete biti iskreni prema drugima? Ako stojite čvrsto i iskreno iza svojih uvjerenja vaš će život odražavati otvorenost. Putujte Ako ste roditelj, putovanje u vašim tridesetim moglo bi biti potpuno drugačije iskustvo.



Pronađite posao koji volite Nakon decenije radnog iskustva u nečemu u čemu ne uživate, vaše tridesete su pravo vrijeme da pronađete posao zbog kojeg nećete mrziti ponedeljak ujutro. Naučite da volite svoje tijelo Jendog dana kada budete gledali svoje stare slike pomislićete da zaista niste imali razloga da budete zabrinuti.

Sačuvajte malo vremena i da budete lijeni Moglo bi se zvučati kontradiktorno, ali umjetnost da se ne radi uopšte pokazala je da će dugoročno povećati produktivnost. Od sada uživajte u svakom trenutku nedjeljnog popodneva na kauču, bez osjećaja krivice.



Naučite drugi jezik Kao i većina ljudi, možda imate prolazno znanje nekog jezika koji ste učili u školi. Sada u vašim tridesetim posvetite se učenju jezika. To je nešto što dokazano poboljšava funkciju mozga, da mislite kreativnije i da čak razumijete ljudsko srce.

Distancirajte se od negativnosti Koliko ste vremena protraćili da biste usrećili osobe kojima ionako nikad ništa nije dobro? Vrijeme je da se okružite ljudima koji čine da se osjećate kao najbolja verzija sebe.

Nikad nije kasno da počnete ponovo Nikad nije kasno da promijenite vaše mišljenje, počnete trenirati, izađete iz loše veze, preselite u inistranstvo. Ako ta želja raste u vama, budite sigurni da će tu biti i za 5 godina, i žalićete što neke stvari niste uradili ranije.

Prestanite s lošim navikama Ako svakog januara kažete sebi da je bas ta godina u kojoj prestajete da radite to i to, sad je vrijeme da to učinite i da se zaista toga držite.

infpult.info / Tamara

Pokreće Blogger.