Same sebi dovoljne: 6 razloga zašto većina muškaraca izbjegava idealne i uspješne žene

Postoji milion razloga zbog kojih osoba može biti usamljena. Ali jeste li ikad primijetili da su pametne i lijepe djevojke često zaglavljene u "čekanju"?


Neki od njih provode godine pokušavajući pronaći pravu ljubav, ali to je sve beskorisno. Mnogi od nas vjeruju da takve žene ne bi trebale imati tih problema, ali ipak imaju. Mi smo pronašli nekoliko dobrih razloga zašto su savršene djevojke još uvijek same.

Nemaju vremena za trošenje Zabavljanje bi trebalo da ima svoje konačno odredište, i ako ne vodi ničemu, onda je to samo gubljenje vremena. Zato su neke djevojke do svojih tridesetih godina već bile udate, razvedene, ponovno se vjenčale, rodile i počele planirati još jedno vjenčanje, dok neke još uvijek ne mogu dati zeleno svjetlo ni za prvi sastanak.



Biti nečija žena jednostavno nije u njihovom fazonu "Ja lično, želim da se žena koja se brine za mene, brine i za stvari oko kuće. Ne želim nikoga ko će tražiti pažnju svaki put kada izađemo", kaže jedan od muških ispitanika sa interneta. Zapravo, mnogi muškarci s njim su se složili.

Previše su fokusirane na to da budu same Ako žena odmah na prvom sastanku muškarcu pokaže vjenčanicu iz snova, takva žena djeluje očajno. Previše su fokusirane ne udaju, ali su zapravo fokusirane na svoju usamljenost. Vrlo je očigledno, i to plaši muškarce.



Njihova ljepota privlači pogrešne muškarce Lijepe žene često su same. Njihova ljepota privlači samo iritantne kretene, dok su lijepim i skromnim momcima takve žene zastrašujuće. Same sebi dovoljne Moderne žene tačno znaju šta žele, i nikada neće započeti vezu samo da ne bi bile same. Zato su mnogi muškarci odbačeni ili na prvi pogled, ili nakon prvog sastanka.

Jednostavno se boje Zanemarujući jednu priliku za drugim, žene mogu slučajno propustiti "pravu" osobu. Djevojka misli da će znati da je on pravi čim ga vidi, ali to ne ide tako. Odnosi se temelje na metodi pokušaja i grešaka, a žene se ne bi trebale bojati toga.

infpult.info / Tamara

Pokreće Blogger.