5 znakova zodijaka za koje se smatra da su mentalno najzreliji

Ko u zodijaku najrealnije i najozbiljnije shvata stvari


Zanimljivo pitanje: Jesu li neki znakovi u proseku zreliji i ozbiljniji od drugih? Koliko mi znamo, jesu. Naravno, na profil ličnosti utiču podznak, razmeštaj planeta i mnogi neastrološki uticaji, ali ima nečeg i u horoskopskom znaku. Pa pogledajmo ko u zodijaku najrealnije i najozbiljnije shvata stvari!

Jarac Jarac se ističe dalekovidnošću, strateškim razmišljanjem i upornošću. Može potiho biti besan zbog situacije, ali će povući ispravne poteze i dati korisne savete. Kontrolisaće emocije da ne proširi paniku, izbrojaće do deset i krenuti u akciju - polako i sigurno.



Bik Uspeva da ostane jak ako njega ili bližnje zadese nedaće. Možda neće uvek uliti nadahnuće ili ohrabrenje spretno odabranim rečima, ali će delima dati dobar primer. Glavni nedostatak mu je početna sporost, ali kad se pokrene, nezaustavljiv je.

Devica Devica se u početku krize usplahiri, ali se potom pribere i aktivira svoje značajne intelektualne potencijale. Naljutiće se ako joj dođete s trivijalnim problemom, ali ako se radi o bitnim stvarima, moći ćete da se oslonite na nju. Samo je nemojte previše ispitivati.



Rak Rak ne želi da odraste, ali ako ga okolnosti prisile, učiniće to munjevito. Donosi odluke vođen intuicijom i dobro razaznaje šta je ispravno, a šta pogrešno. Ako vam se svet ruši, obratite se prijatelju Raku i dobićete opipljivu podršku i upotrebljiv savet.

Vaga Donosi glas razuma u haotičnim situacijama. Stabilnost, uravnoteženost i diplomatičnost omogućuju joj da se uspešno suoči s problemima. Ali više s tuđim nego sa svojim. Ako je zadesi kriza, naročito ako se tiče ljubavi, ona je ta kojoj će trebati pomoć nekog razumnog.

Pokreće Blogger.